Mia-Electric intra pe piata britanica

O noua masina electrica intra pe piata britanica din aceasta vara in urma unui acord de import al masinilor Mia-Electric. Compania este una specializata in producerea de masini electrice, care fabrica atat masini, cat si de caroserii, toate bazate pe acelasi sasiu si gandite pentru mediul urban.

Toate vehiculele sunt asamblate in Franta, la fosta fabrica Heuliez din Cerizay, si sunt deja la vanzare in toata Europa. Concepute sa imbine placerea cu functionalul, masinile Mia-Electric au o pozitie centrala de condus, usi glisante, podea si plafon decupate, iar caroseria este construita din panouri ABS. Fiecare autoturism este propulsat de o baterie Litiu-Ion-Fosfat, care genereaza 12Kw si care asigura o autonomie de 74 de mile.

In plus, timpul de incarcare este de doar 5 ore, iar operatiunea poate fi facuta in orice moment. 5 minute de incarcare asigura parcurgerea unei distante de 5 mile. Importatorul britanic oficial va fi Venture Automotive Holdings Ltd, care va vinde masinile sub denumirea "˜Mia-Electric UK'. 

Mai intai, dealer-ul se va orienta catre micii oameni de afaceri si cei care detin flote, bazandu-se pe calitatile evidente ale masinii, costurile mici si lipsa poluarii.

Intrarea Mia-Electric pe piata britanica va coincide cu revizuirea taxei de aglomeratie din Londra, de la care vor fi scutite doar masinile care au emisii de carbon de 75g/km, adica cele hibrid sau electrice. Automobilele vor fi vandute cu pachetul "Fara dureri de cap", adica o garantie de 5 ani sau 70.000 de mile. Pretul unei astfel de masini pleaca de la putin sub 17.000 de lire + TVA.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter