Mercedes si-a propus sa-l intreaca pe BMW la vanzari, dar mai intai va trebui sa-l ajunga!

Vanzarile de automobile Daimler premium, marca Mercedes-Benz, au crescut cu 7% la 121,360 de vehicule in mai,  un record pentru aceasta luna, datorita cererii foarte mari pentru noile modele compacte. Vanzarile automobilelor compacte Mercedes au crescut si ele cu 66% in mai, fata de aceeasi luna a anului trecut.

Dieter Zetsche, CEO Mercedes, vrea ca Mercedes sa recastige titlul de cel mai mare producator de masini de lux si sa-i lase in urma pe cei de la BMW. Pentru aceasta, se bazeaza pe noua sa gama de masini compacte, in care sunt incluse noul hatchback clasa A, clasa B si CLA-ul coupe cu patru usi.

Mercedes a atins un record de 31,770 de masini vandute in ultimele luni din gama de modele amintita. Vanzarile Mercedes pe piata din China au crescut cu 7% la 17,684 de autovehicule luna trecuta, iar cele din Statele Unite au crescut cu 10% la 24,713 de masini vandute. In Europa cererile sunt mai mici, astfel ca vanzarile au crescut doar cu 5% la 57,759 de vehicule.

Atat Mercedes, cat si Audi, si-au propus sa depaseasca vanzarile de automobile premium marca BMW pana in 2020. Anul trecut, BMW a vandut 1,54 de milioane de autovehicule, urmat de Audi, cu vanzari de 1,45 de milioane. Codas a fost Mercedes, care a vandut 1,32 de milioane de masini. Lupta e grea intre producatorii germani, asa se poarta la case mari!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter