Video: Cum arata Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Concept in toata splendoarea lui?

2020 Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Concept

Asa cum ne-am obisnuit, Mercedes-Benz reuseste sa dezvolte noi tehnologii pentru consacratul model Maybach. Fiind varianta premium si simbolul companiei din Stuttgart, acest Mercedes-Benz beneficiaza numai de ultimele generatii de materiale, elemente componente, dar si tehnologii cu sisteme nemaivazute.

Pentru cei care inca nu si-au facut o idee despre un model precedent al Mercedes-Maybach, o unitate similara (un model mai vechi) poate fi admirata pentru un pret de intrare mic in cadrul Tiriac Collection din Otopeni.

Exact aceeasi situatie este identificata si prin Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Vision Concept. Aceasta tehnologie va fi prezentata in mod oficial cu prijelul desfasurarii Salonului Auto de la Beijing.

Consacratul eveniment isi va deschide portile la finalul lunii aprilie, ocazie cu care nemtii vor profita de lansarea noului teaser video.

Prezentarea conceptului de ultra-lux este pregatit pentru modelul Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury, iar in viitor, se anticipeaza si dezvoltarea unui SUV de mari dimensiuni sub acelasi brand de top.

In prezent, reprezentantii companiei nu au oferit foarte multe informatii despre prototipul dezvoltat de Mercedes-Maybach, cu exceptia catorva detalii.

Asadar, noul model este prevazut cu 4 locuri cu scaune spate individuale, o consola centrala de dimensiuni generoase dotata cu elemente de calitate premium si o multime de insertii aurii ce dau un aer de ultra-lux, toate sub numele acestui brand de top. Pe langa finisajele futuriste, insertiile de aluminiu de pe volan, dar si celelalte accesorii din lemn care sunt desenate absolut impecabil, imbinarea dintre ele cu tehnologia digitala de ultima generatie nu poate fi decat apogeul.

Plansa de bord este unicata prin dimensiunile generoase ale ecranului digital si sistemului de infotainment, impreuna concepute cu un design cu totul redesenat, nou, dar si supra-accesorizat datorita evolutiei noilor tehnologii in materie. Acestea presupun sisteme autonome, sute de senzori, dar si camere video ce vin in sprijinul soferilor.

In ceea ce priveste dotarile tehnice, oficialii companiei nu au oferit informatii despre Conceptul Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury, insa anticipam un propulsor similar modelului precedent in V12 de 6.0 litri produs de AMG care dezvolta 530 de cai putere si 830 Nm.

Intrebati de pret, reprezentantii Mercedes-Benz si-au ararat aceeasi reticenta, necomunicand niciun fel de informatii referitoare la acest aspect.

Singura varianta care circula, conform unor voci apropiate marelui producator, face referire la versiunea de serie a noului Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury care se preconizeaza a fi prezentata in luna noiembrie a anului curent, in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles 2018.

Practic, singura varianta pertinenta pentru a afla informantii reale, ci nu zvonuri, este sa asteptam lansarea propriu zisa.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Mercedes-Benz

Newsletter