Martin Schulz va prelua functia de CEO al Mercedes-Benz Romania

Martin Schulz va prelua functia de CEO al Mercedes-Benz Romania

Data de 1 iunie vine cu o schimbare de conducere in cazul Mercedes-Benz Romania, Philipp Hagenburger plecand din functia sa de CEO dupa trei ani de activitate. Fotoliul de CEO al diviziei Mercedes-Benz Romania va fi preluat de Martin Schulz, Head of Product & Marketing in cadrul Mercedes-Benz Korea la acest moment.

Martin Schulz face parte din echipa producatorului german de nu mai putin de 20 de ani, dovedindu-si de-a lungul timpului priceperea si devotamentul fata de constructor. Va povestim in randurile urmatoare mai multe informatii despre acest Martin Schulz si despre planurile sale la conducerea Mercedes-Benz Romania!

Asa cum spuneam si mai devreme, Martin Schulz a intrat in echipa celor de la Mercedes-Benz in urma cu nu mai putin de 20 de ani. Parcursul sau profesionat din toti acesti ani a inclus atributii in mai multe tari. Spre exemplu, Schulz a fost responsabil in ultimii ani de activitatile de vanzari si marketing din Vietnam si Thailanda. Incepand cu anul 2016, Martin Schulz a ocupat functia de head of Product & Marketing in cadrul diviziei coreene a producatorului german.

Matthias Luhrs, Head of Region Overseas Mercedes-Benz Cars este cel care l-a prezentat pe Martin Schulz la conducerea diviziei Mercedes-Benz Romania. Acesta s-a declarat “mai mult decat bucuros sa ii ureze bun venit lui Martin Schulz la conducerea Mercedes-Benz Romania”. Totodata, Matthias Luhrs se declara “convins ca know-how-ul sau complex va avea o contributie esentiala in atingerea unor noi etape de succes pe piata”.

In acelasi timo, Matthias Luhrs ii recunoaste meritele lui Philipp Hagenburger, declarand ca “experienta vasta si calitatile lui de lider au jucat un rol deosebit de important in construirea unei mosteniri impresionante pentru companie in Romania”. De asemenea, Luhrs sustine ca ii este “recunoscator lui Philipp Hagenburger pentru angajamentul si performanta dovedite”. Nu in ultimul rand, Luhrs se declara convins de faptul ca Philipp Hagenburger “va aduce rezultate de succes in Singapore si Asia de Sud-Est”.

Martin Schulz a oferit la randul lui cateva declaratii pe aceasta tema, declarandu-se “incantat sa se alature echipei Mercedes-Benz Romania”. Schulz a continuat prin a transmite ca va continua misiunea de “consolidare a pozitiei Mercedes-Benz pe piata” si “va duce mai departe munca exceptionala cu care producatorul i-a obisnuit pe clienti si pe parteneri”. Nu in ultimul rand, Schulz spune ca “portofoliul de produse si servicii inovatoare ofera producatorului cele mai bune premise pentru stabilirea unei fundatii puternice pentru mobilitatea viitorului si pentru mentinerea celor mai inalte standarde pentru clientii romani”.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter