Mercedes-Benz Mbrace2, o aplicatie prin care clientii pot efectua plati direct din masina

Clientii Mercedes-Benz Financial Services pot face acum plati, gestiona conturile lor sau pot contacta un dealer direct din masinile lor, daca vor folosi sistemul de infotainment Mercedes-Benz mbrace2, a declarat compania saptamana trecuta.

Clientii folosesc deja servicii mobile pentru a efectua aproximativ 20% din activitatile contului lor. Dupa lansarea unei aplicatii pentru telefonul mobil in 2009, clientii au facut plati in acest mod care au depasit 150 de milioane de dolari.

Cu toate acestea, ei nu si-au putut accesa conturile din propriile masini decat cu ajutorul telefonului mobil. “Acum urmeaza al treilea pas,” a declarat Michael Kanzleiter, senior manager de marketing la Mercedes-Benz Financial.

Astfel, platile se pot face direct din masina, fara sa mai fie nevoie de telefonul mobil. Pentru a preveni distragerea conducatorilor in timpul mersului, sistemul va fi disponibil doar atunci cand masina stationeaza. Pe langa faptul ca pot efectua plati, clientii isi mai pot verifica si contul prin intermediul acestei aplicatii.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter