Viitorul Mercedes-Benz EQB va fi lansat in 2021

Viitorul Mercedes-Benz EQB va fi lansat in 2021

Oricine a urmarit directia spre care se indreapta piata auto mondiala in ultima vreme a putut sa observe fara niciun fel de probleme ca mai toti producatorii auto importanti au inceput o cursa a electrificarii fara precedent. Astfel, marile nume de pe piata constructorilor auto din toate colturile lumii ne-au demonstrat ca sunt dispuse sa investeasca sume importante pentru a aduce in fata clientilor cat mai multe modele electrice, modele cat mai diferite, care sa reuseasca sa indeplineasca un numar cat mai mare de cerinte. Spre exemplu, Mercedes-Benz este unul dintre construcrorii cu planuri mari in aceasta directie, dorindu-si sa aiba in gama nu mai putin de zece modele electrice.

Obiectivul celor de la Mercedes-Benz este destul de indraznet, in special daca ne gandim ca termenul setat pana la care acesta trebuie indeplinit este reprezentat de anul 2022. Ofensiva producatorului german a inceput cu SUV-ul EQC, model care s-a bucurat de o primire pozitiva atat din partea specialistilor din acest domeniu, cat si din partea pasionatilor auto interesati mai mult sau mai putin de acest segment electric. In orice caz, putem sa spunem ca cei de la Mercedes au facut o treaba buna cu acest EQC, un model care promite multe!

Germanii se gandesc insa acum la viitorul EQB, un model de la care se asteapta sa genereze o cifra de vanzari importanta dupa ce va fi lansat. Conform primelor informatii, SUV-ul de clasa compacta va fi lansat pe piata in anul 2021, urmand sa preia o serie importanta de elemente de design pe care le stim de la prezentarea din urma cu cateva saptamani a lui GLB. Astfel, viitorul EQB se anunta un model destul de interesant inca de pe acum, insa trebuie sa recunoastem ca deocamdata nu avem chiar foarte multe informatii la dispozitie cu ajutorul carora sa ne putem face o parere avizata.

Daca este sa ne luam dupa ceea ce stim pana acum, trebuie sa spunem ca viitorul EQB va fi construit pe platforma MFA2, adica pe aceeasi arhitectura prezenta pe aproape toate modelele compacte ale constructorului german. Din pacate, pana la acest moment nu avem niciun fel de informatii cu privire la motorizarea de care va beneficia viitorul EQB. Insa, daca este sa dam crezare unor zvonuri lansate de unele voci care se recomanda a fi apropiate companiei, putem spune ca viitorul EQB va fi echipat cu o baterie destul de generoasa, care va face ca autonomia sa ajunga pana la 480 de kilometri!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter