Mercedes-Benz “ataca” China cu toate armele

Mercedes-Benz a infiintat in China un nou department care sa ajute la vanzari, in incercarea de a ajunge din urma rivalul Audi, marca de lux cea mai bine vanduta in aceasta tara. Mercedes vrea, in acelasi timp, sa deschida anul acesta mai multe reprezentante.

Mai exact, 75! 36 dintre acestea, in orase in care Mercedes-Benz nu a ajuns pana acum. Sales Management China, asa cum a fost numita, va avea sediul in Stuttgart, Germania, si va coordona marketingul, vanzarile, dar si trainingul pentru personalul din China.

Unitatea este deja functionala si este condusa de Benjamin Auer, fost sales manager Audi in China. “In ultimele sase luni, am luat numeroase masuri pentru afacerea noastra din China si vom calca pedala de acceleratie si mai tare", a declarat Hubertus Troska, seful operatiunilor Daimler in China.

Pana acum, Mercedes-Benz deschidea cel mult 50 de reprezentante pe an, iar numarul de 75 arata cat de serioase sunt intentiile companiei pe aceasta piata. Mercedes va avea in China si sapte centre de formare, unul dintre ele fiind al doilea ca dimensiuni, dupa cel din Germania.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter