Mercedes-Benz anunta peste 30 de lansari in urmatorii trei ani

Mercedes-Benz anunta planuri serioase pentru urmatorii ani, sustinand ca are de gand sa lanseze nu mai putin de 30 de modele noi si update-uri pana in anul 2022.

Mercedes-Benz

Conform informatiilor aparute recent in presa britanica de specialitate, germanii de la Mercedes-Benz au planuri mari pentru viitorul nu tocmai indepartat.

Mai exact, oficialii companiei germane sustin ca producatorul pregateste peste 30 de lansari de modele noi si update-uri pentru modelele actuale pentru anii urmatori, toate acestea urmand sa fie prezentate pana in 2022. Asadar, avem in fata o strategie care se dovedeste a fi foarte agresiva a celor de la Mercedes, ambitiile acestora fiind foarte mari la acest moment.

Pe lista constructorului german se regasesc modele de generatie noua pentru Clasa C, dar nu numai. De asemenea, din planurile acestora mai face parte si noul Mercedes SL, model care ar putea fi prezentat in cele din urma la inceputul anului 2021.

De asemenea, tot pentru anul 2021 este asteptata si o versiune de serie a hypercar-ului Project One, un model care va atrage atentia pasionatilor auto fara doar si poate. In total, cei de la Mercedes anunta ca pana in anul 2022 vom face cunostinta cu peste 30 de modele noi, ceea ce nu este deloc putin, ba chiar din contra.

Asa cum era de asteptat, si cei de la Mercedes isi vor concentra atentia in perioada urmatoare si in directia electrificarii. Trendul electric este din ce in ce mai prezent pe piata auto globala, cifrele de vanzari inregistrate in ultima perioada in acest segment demonstrand ca o buna parte dintre clienti au inceput sa ia in serios aceasta solutie alternativa de propulsie.

In plus, noile norme de emisii stabilite la Bruxelles ii fac pe producatori sa lanseze noi si noi modele electrice, fara emisii, care sa traga in jos media de emisii de dioxid de carbon la nivel de gama.

In aceste conditii in care stim deja ca cei de la Mercedes vor face eforturi din ce in ce mai sustinute in directia electrificarii gamei, presa britanica de specialitate mai transmite ca printre planurile constructorului german se mai gasesc si 5 modele electrice, care vor face parte din gama EQ.

Se pare ca vom vorbi si despre cativa hibrizi pregatiti de cei de la Mercedes pentru divizia de performanta AMG. Conform informatiilor de la aceasta ora, versiunea plug-in hybrid a lui AMG GT-4 Door Coupe (versiunea cu patru portiere a lui AMG GT) va intra pe linia de productie incepand cu finalul acestui an.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter