Mercedes prezinta AMG A 35 L, o versiune dedicata in special pietei chineze

Mercedes prezinta AMG A 35 L, o versiune dedicata in special pietei chineze

In urma cu doar cateva saptamani asistam cu totii la lansarea internationala a noului Mercedes AMG A 35 Sedan, model indelung asteptat de fanii producatorului german. Nu a trecut mult de la evenimentul de lansare si iata ca cei de la Mercedes prezinta acum si versiunea dedicata pietei chineze, si anume AMG A 35 L. Practic, vorbim despre o versiune cu ampatament marit fata de versiunea standard cu nu mai putin de 6 cm. Constructorul german a publicat in aceasta saptamana primele informatii si fotografii cu noul AMG A 35 L, pe baza acestora urmand sa vorbim si noi in randurile urmatoare!

Lansarea unei astfel de versiuni pentru aceasta piata nu trebuie sa surprinda pe nimeni, pe piata auto fiind cunoscuta pasiunea clientilor chinezi pentru modelele cu ampatament marit. In aceste conditii, producatorul german a tinut cont intocmai de aceasta dorinta specifica a chinezilor si au lansat acest model cu ampatament marit in mod special pentru piata auto chineza. Ampatamanetul a crescut in acest caz de la 2.729 de mm pana la 2.789 de mm. In aceste conditii, pasagerii de pe bancheta din spate vor beneficia de un spatiu suplimentar de 6 cm la nivelul genunchilor.

Noua versiune Mercedes AMG A 35 L, dedicata pietei chineze, pastreaza elementele de design pe care le cunoastem cu totii deja de la versiunea clasica AMG A 35 Sedan, versiune disponibila in tot restul lumii. Asadar, putem spune in continuare ca noile modele AMG A 35 se disting prin intermediul elementelor de caroserie inspirate parca din lumea sporturilor cu motor. Totodata, putem remarca si spoilerele mai agresive, aripa spate discreta si prizele de aer de dimensiuni mai generoase cu care sunt echipate noile modele AMG A 35! Avand in vedere ca avem in fata o versiune cu ampatament marit, germanii ofera aceste modele alaturi de un set de jante cu dimensiuni de 19 inci, jante care in mod normal sunt oferite doar ca elemente optionale in cazul versiunii internationale.

Din punct de vedere tehnic nu avem surprize, noile modele dedicate pietei chineze fiind echipate cu acceasi unitate pe benzina cu capacitate de 2.0 litri, capabila sa dezvolte 306 cai putere si un cuplu maxim de 400 Nm. In aceste conditii, bolidul poate accelera de la 0 la 100 km/h intr-un timp de 4.9 secunde, cu 0.1 secunde mai mult decat in cazul versiunii standard. Noile modele vor fi construite la uzina pe care cei de la Daimler o au in China, in parteneriat cu producatorul local BAIC.

Videoclipul zilei

Newsletter

Whatsapp