McLaren sarbatoreste cinci decenii de existenta prin lansarea unor noi modele limitate

McLaren lanseaza un model comemorativ pentru a marca deosebit cea de-a 50-a aniversare si pentru a sarbatori cinci decenii de curse castigate in lupta cu tehnologia, dar si excelenta brandului britanic. Productia modelului McLaren 50 12C va fi limitata la 100 de masini la nivel global, aceasta fiind impartita in felul urmator: 50 de exemplare de 12C si 50 din 12C Spider.

Noile modele vor avea bara de protectie din fata optimizata pentru a crea un impact vizual mai dinamic. Sectiunea inferioara a acesteia va avea culori diferite. Deasupra barei de protectie va trona insigna McLaren F1. Masinile sunt echipate cu upgrade-ul pentru frana din carbon ceramic, cu discuri de 394x36mm in fata si 380x34mm la spate.

La interior, masinile sunt tapitate in piele, iar pe usa soferului exista o placuta cu o urare aniversara pentru aceasta editie limitata.

Fiecare masina va fi prezentata cu o cheie editie limitata, o cutie din fibra de carbon pentru aceasta cheie si un print special comandat de Frank Stephenson, directorul de design McLaren Automotive. Pretul de vanzare recomandat in Marea Britanie pentru McLaren 50 12C este de 196,000 de lire si de 215,500 de lire pentru McLaren 50 12C Spider.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter