McLaren P1 s-a vandut ca painea calda

Pentru cel mai exclusivist supercar britanic, stocul este epuizat. Cele destinat Americii, Asiei si Orientului Mijlociu s-au vandut ca painea calda.

Nesiguranta economica ce persista in Europa este principalul motiv pentru care modelul de varf al celor de la McLaren s-a vandut mai greu pe batranul continent.

Interesul crescut pentru modelul P1 are ca precedent prezentarea monopostului McLaren F1 din America de Nord pe Pebble Beach, in urma careia acesta a fost vandut la licitatie cu suma de 8,47 milioane de dolari.

Mai mult, vestea ca McLaren P1 a parcurs la inceputul acestei luni, circuitul de la Nurburgring in mai putin de 7 minute a generat un nou val de vanzari.

Potentialii cumparatori ai marcii si-au manifestat interesul pentru modelul P1 negru pe alb, ca nu cumva vreunul sa-si schimbe planurile de-a lungul procesului de fabricatie. Pana in prezent 12 McLaren P1 sunt gata de livrare.

Circa 75% din cumparatorii autoturismului, au optat pentru caracteristici speciale de design, crescand astfel media de vanzare a modelului la peste 1 milion de euro.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Mercedes-AMG E 63 S T-MODELL: RIVAL PENTRU AUDI RS6?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter