McLaren prezinta imagini noi cu viitorul sau Grand Tourer

McLaren prezinta imagini noi cu viitorul sau Grand Tourer

Fanii producatorului britanic McLaren si nu numai asteapta cu nerabdare noul model pe care constructorul il promoveaza in aceasta perioada tot mai intens. Astfel, ultimele saptamani ne-au adus in prim plan cateva imagini cu noul model sub camuflaj, imagini care ne-au mai indulcit tuturor dificila asteptare pana la momentul dezvaluirii noului model. Asa cum stim deja la acest moment, nu mai sunt decat cateva saptamani pana ce acest noul model al celor de la McLaren va fi prezentat oficial in fata publicului. Haideti sa descoperim impreuna daca britanicii au surprize pentru noi la acest moment!

Viitorul Grand Tourer va fi prezentat in luna mai, ceea ce inseamna ca nu mai avem de asteptat prea mult pana la acel moment. Stim la ora actuala ca modelul producatorului britanic va fi echipat cu o unitate de motorizare V8 bi-turbo. Din descrierea care a fost facuta pana acum de cei de la McLaren, noul model are “acelasi ADN precum hypercar-ul Speedtail”. In aceste conditii, trebuie sa ne asteptam la un model extrem de interesant, in special din punct de vedere tehnic. Daca ne referim la Speedtail, inseamna ca vorbim despre un sistem de propulsie cu o putere de pana la 1.050 de cai.

Noul bolid a fost supus deja mai multor sesiuni de testare, acesta fiind verificat chiar si in cadrul unor conditii extreme. Dupa ce toate lucrurile vor fi stabilite, noul model va intra in linie dreapta catre versiunea de productie. Insa, pana atunci, noul model al celor de la McLaren va mai fi supus unui test important. Aceasta faza finala de testare se desfasoara chiar de la centrul de dezvoltare McLaren din Barcelona pana la sediul din Woking din Marea Britanie. Astfel, vorbim despre un traseu cu o lungime totala de nu mai putin de 1.600 de kilometri. Insa, acest lucru nu poate fi decat benefic pentru cei din cadrul McLaren, care isi pot da seama de anumite probleme care pot exista si care nu au fost detectate pana la acest moment.

Asa cum am spus si in randurile anterioare, noul bolid al celor de la McLaren promite destul de multe inca inainte de a fi lansat, drept pentru care entuziasmul din tabara pasionatilor brand-ului auto britanic este deja la cote inalte. DIn fericire, mai sunt doar cateva saptamani pana ce vom putea face cunostinta cu acest model echipat cu o unitate de motorizare V8 capabila de “performante nemaintalnite” in segmentul sau.

Videoclipul zilei
5 DOTARI AUTO PE CARE LE FOLOSIM GRESIT
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter