Mazda ajusteaza productia din cauza pandemiei de coronavirus

Din cauza pandemiei coronavirus (Covid-19), Mazda a decis sa ajusteze productia in lunile martie si aprilie.

Mazda ajusteaza productia din cauza pandemiei de coronavirus

Mazda se alatura celorlalti producatori auto si a decis sa ajusteze productia din cauza pandemiei de coronavirus. Producatorul nipon a anuntat ca uzinele sale vor reduce productia in lunile martie si aprilie.

Conform comunicatului de presa, Mazda a decis sa ajusteze productia la fabricile sale deoarece intampina dificultati in achizitionarea de piese, dar si din cauza ca vanzarile pe pietele globale au scazut.

Productia va fi suspendata timp de 13 zile, iar angajatii din uzinele Hiroshima si Hofu vor lucra in schimburi de zi numai timp de 8 ore in perioada 28 martie – 30 aprilie. O parte din productie va fi transferata in al doilea trimestru al anului fiscal care se incheie in martie 2021 sau chiar mai tarziu, in functie de cum vor evolua lucrurile.

In Mexic, Mazda va opri productia timp de 10 zile incepand cu 25 martie, iar AutoAlliance (Thailand) va suspenda productia pentru o perioada de 10 zile incepand cu 30 martie.

Totusi, operatiunile de vanzare vor continua in tari ca Japonia si China, iar pentru alte regiuni din Europa se vor lua masuri adecvate care vor respecta politicile implementate pentru a preveni raspandirea virusului.

Prioritatea ramane sanatatea si siguranta comunitatilor, dar si a clientilor si angajatilor. Masuri de prevenire a infectiilor vor fi luate: comunicarea prin telefon si sterilizarea la birourile si dealerii Mazda.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Mazda

Newsletter