Mazda lanseaza la Tokyo prima masina electrica. Prima imagine MX-30

Prima masina de la Mazda va fi lansata pe 23 octombrie la Salonul Auto de la Tokyo

Revista japoneza Japan Top Car a publicat pe coperta ultimului sau numar o prima imagine cu noul model si a mentionat inclusiv numele oficial al acestuia: Mazda MX-30.

Cu portierele sale unice, materialele ecologice si bateria de dimensiuni corecte care ofera o autonomie de aproximativ 200km, peste media zilnica de 48 km de condus a soferului european, Mazda MX-30 marcheaza un alt pas pozitiv in abordarea complexa a Mazda pentru reducerea emisiilor in urma lansarii recente a motorului inovator Skyactiv-X.

Mazda MX-30, in varianta standard, ascunde la interior o baterie de 35,5 kWh si vine la pachet cu e-Skyactiv. Particularitatea care va fura insa privirile trecatorilor consta in portierele care se deschid spre laterale. Acest sistem este intitulat Freestyle si a fost folosit initial de Mazda in modelele sale de top, din seria RX-8. Practic, atat portierea din spate, cat si cea din fata pleaca dinspre centrul masinii, la deschidere. Functia este promovata ”ca utilizatorii sa inventeze moduri noi si creative de a-si folosi masina

Mazda a folosit prefixul MX pentru mai multe produse care au fost create in pofida tendintelor din industria auto de la un moment dat. Cu MX-5 am realizat un model sportiv cu doua locuri cand roadster-ul a fost renegat de alti producatori.

Cu Mazda MX-30, am dezvoltat o experienta complet noua de model electric, cu ADN-ul Mazda cu design unic de interior si exterior si dinamica de condus aparte. Astfel, ne asiguram ca clientii nostri pot sa experimenteze in continuare bucuria de a conduce pentru care Mazda este binecunoscuta.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
DEZAVANTAJELE CUMPARARII UNEI MASINI FOLOSITE CA TAXI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter