Mazda CX-5 primeste un upgrade de tehnologie si confort

2019 Mazda CX-5

Mazda CX-5 este, fara doar si poate, unul dintre cele mai importante modele ale producatorului asiatic. Asa cum stim deja cu totii, noua generatie CX-5 a fost lansata oficial in anul 2017. Desi nu a trecut de la acel moment, modelul a primit anul trecut o serie importanta de imbunatatiri, al carui rol principal este de a reconforma pozitionarea premium a acestui model.

Printre aceste modificari care au fost facute regasim si motorizarea SkyActiv-D de 184 de cai putere si cu un cuplu maxim de 445 Nm. De asemenea, modelele 2019 au primit in plus si sistemul de camere de 360 de grade de la noua Mazda 6. Asadar, avem o serie importanta de surprize pregatite de cei de la Mazda pentru modelele CX-5!

Conform informatiilor primite de la producator, una dintre cele mai importante noutati pregatite pentru acest upgrade este legata de pachetul vast de sisteme de siguranta activa cu care vor fi echipate in mod standard modelele 2019 ale lui CX-5.

Spre exemplu, acest pachet de sisteme de siguranta activa cuprinde tehnologii precum sistemul de monitorizare al unghiului mort al oglinzilor, asistentul de franare inteligent cu senzor de obstacole pentru oras, sistemele de monitorizare a presiunii in pneuri si de asistenta la pornirea din rampa, G-Vectoring Control Plus si sistemul i-Stop.

De asemenea, noile modele CX-5 2019 vor oferi si conectivitate ridicata, prin intermediul tehnologiilor Apple Car Play, respectiv Android Auto. Totodata, noile modele vin echipate si cu un display central de la nivelul de echipare Challenge. Totodata, cei de la Mazda pun la dispozita doritorilor si niste cadrane digitale de bord si scaune frontale ventilate pe nivelurile de top. Asadar, daca va doriti un plus de confort, aveti cu siguranta de unde alege!

Mazda CX-5 2019 vine si cu o noua echipare de top, denumita Takumi Plus, care completeaza dotarile premium ale SUV-ului compact. Noua echipare aduce cu sine urmatoarele: trapa, tapiterie montanti si plafon de culoare neagra, ornamente de lemn, tapiterie piele Nappa maro, kit de lumini LED la interior, cusaturi și ornamente speciale pentru volan, comenzi cromate pentru scaunele electrice, oglinda interioara fara rama si jante de aliaj de 19 inchi cu design special.

In aceste conditii, cei care isi doresc sa stea la volanul unei masini cu adevarat speciale, au posibilitatea de a alege aceasta echipare de top, care aduce cu sine toate aceste dotari.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter