Maserati Levante GTS se va lansa in 2018! Poate a treia oara e cu noroc pentru italieni!

Maserati Levante GTS

V-am adus o multime de noutati din industria auto, v-am povestit despre lansarile din multe familii cu patru roti, insa nu v-am spus nimic despre Maserati si cred ca este cazul. O masina atat de frumoasa nu are cum sa fie lasata de-o parte, mai ales atunci cand vine cu ceva nou pe piata.

Un Levante GTS este noul preparat care iese aburind din cuptoarele Maserati. Daca simtiti deja aroma de masina noua, ar trebui sa stiti ca putem gusta din el chiar anul acesta. Insa lucrurile nu au stat roz pentru Maserati pana acum.

Chiar daca cererile pentru SUV-uri au inceput sa creasca peste tot in lume, asa ca din ce in ce mai multe marci auto s-au vazut obligate sa produca si SUV-uri - daca nu aveau - sau mai multe daca aveau prea putine. Pentru Maserati aceasta poveste nu a avut un final fericit. Calculand incotro se indreapta piata, analizand competitia stransa, Maserati a decis ca e momentul sa iasa catre public cu un SUV. Doar ca socoteala nu prea i-a iesit.

Cresterile si cererile nu au fost prea mari si in zona lui, asa ca a decis sa intrerupa constructia de SUV-uri. Asta s-a intamplat de doua ori. Insa constructorul italian crede ca a treia oara este cu noroc asa ca anunta lansarea unui nou SUV, lansare ce va avea loc chiar in 2018.

In momentul de fata, Maserati Levante GTS este inca in faza de testare, insa trebuie sa stim cateva detalii despre el inainte de a decide sau nu daca il cumparam.

Asadar, vorbim despre un motor bi-turbo care are o capacitate de 3.8 litri si este capabil sa produca un numar de 530 de cai putere. Chiar nu si-ar dori nimeni un SUV atat de frumos si atat de puternic?

Asa cum spuneam mai sus, SUV-ul a fost surprins in faza de testare, iar imaginile arata ca sub camuflaj se afla schimbari de design prea mici pentru a fi remarcate de la departare. Cu toate acestea, pretul lui Maserati Levante GTS ar putea porni de la suma de 90.000 de euro… o suma destul de maricica. Italienii se lauda, insa, cu faptul ca suspensia este schimbata total, iar manevrabilitatea este fara cusur de aceasta data.

Cat de mult isi vor dori oameni un Maserati Levante GTS ramane de vazut… daca pana acum nu au facut pasul catre aceasta marca, ce ii va face sa schimbe asta acum? Maserati se afla cumva la jumatate… caci sunt foarte multi care vor un SUV practic si eficient care costa mai putin si sunt si mai multi care isi doresc marci ca Porsche sau Jaguar atunci cand vine vorba de spatiu foarte mult si masini SUV.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter