Maserati isi lanseaza primul hibrid din istorie pe 21 aprilie

Primavara acestui an se anunta a fi extrem de interesanta pentru Maserati si pentru fanii sai, in luna aprilie urmand sa facem cu totii cunostinta cu primul hibrid dezvoltat de acestia - Ghibli.

Maserati lanseaza primul model hibrid

Daca ne aducem aminte anul trecut, ne vom reaminti ca si cei de la Maserati si-au prezentat planurile pe termen mediu si lung in spatiul public. Asa cum era de asteptat, una dintre prioritatile celor de la Maserati facea referire la electrificarea gamei, directie spre care se indreapta la aceasta ora marea majoritate a constructorilor de pe piata auto globala.

Trendul electric pare sa prinda din ce in ce mai mult contur in lumea intreaga, drept pentru care producatorii si-au indreptat atentia in aceasta directie.

La vremea prezentarii strategiei pentru urmatorii ani, cei de la Maserati ne-au oferit si cateva informatii mai precise cu privire la planurile pe care le au pentru perioada imediat urmatoare.

Astfel, am aflat atunci ca producatorul italian pregateste doua modele noi. Mai exact, vorbeam la acea vreme despre un model sportiv si despre un SUV. Conform informatiilor pe care le-am primit atunci, stim ca sportiva urmeaza sa fie produsa la Modena si ca va avea o versiune electrica, in timp ce SUV-ul va intra pe linia de productie in cadrul uzinei de la Cassino.

Insa nu doar acestea au fost vestile pe care le-am aflat de la oficialii constructorului italian. In plus, reprezentantii din cadrul board-ului de conducere al Maserati au transmis ca Ghibli va primi in acest an o versiune hibrida, devenind astfel primul hibrid din istoria producatorului.

Potrivit unor informatii din cadrul Maserati, versiunea plug-in hybrid a lui Ghibli urmeaza sa fie prezentata chiar in primavara acestui an. Mai exact, se vorbeste despre un eveniment de lansare care se va desfasura in China, la Beijing, in data de 21 aprilie.

Revenind la planurile de electrificare pe care le au cei de la Maserati pentru perioada urmatoare, va mai putem spune ca producatorul italian sustine ca toate modelele noi care vor fi construite vor avea versiuni hibride sau electrice. In plus, tot de la oficialii producatorului italian am mai aflat ca toate modelele care vor fi construite in viitor vor fi produse chiar in Italia.

Asadar, in aceste conditii, nu ne ramane decat sa asteptam noi informatii despre planurile de viitor pe care le au cei de la Maserati! Cel mai probabil, informatii noi despre versiunea plug-in hybrid a lui Ghibli vom afla in perioada urmatoare.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CEA MAI SCUMPA PARCARE DE MASINI DIN LUME
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Maserati

Newsletter