Marius Marian este noul CEO al retelei Tiriac Auto

Articol scris de Adi S., in data de 14 Iunie 2019

Reteaua Tiriac Auto are din aceasta saptamana o noua conducere, postul de CEO fiind preluat de Marius Marian, un nume care nu ne este deloc strain. Marius Marian s-a alaturat grupului Tiriac inca din anul 2003, fiind descris ca un profesionist cu peste 16 ani de experienta in lumea auto.

Noua functie pe care o ocupa Marius Marian incepand cu aceasta lume nu va fi deloc usoara pentru acesta, Tiriac Auto fiind una dintre cele mai extinse retele de dealeri si service auto din Romania, reprezentand nu mai putin de sase dintre cele mai renumite brand-uri auto prezente pe piata din tara noastra - Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Mitsubishi, Ford si Hyundai.

Asa cum spuneam si in randurile anterioare, Marius Marian se bucura deja de o experienta bogata in cadrul retelei Tiriac Auto, avand marele avantaj de a cunoaste deja felul in care merg lucrurile in cadrul companiei.

Spre exemplu, pentru o perioada de doi ani, Marius Marian a detinut pozitia de COO in cadrul retelei Tiriac Auto, avand printre responsabilitati si cresterea performantelor operationale ale retelei. Totodata, Marius Marian a mai ocupat si functia de Director de Vanzari la Premium Auto, Importator Jaguar Land Rover intre anii 2003 si 2009.

Apoi, Marius Marian a ajuns chiar sa ocupe functia de Director General in cadrul dealer-ului Jaguar Land Rover Bucuresti, incepand din 2009 si pana in 2016. Asadar, s-ar putea spune ca alegerea lui Marius Marian pentru aceasta pozitie este o alegere cum nu se putea mai buna a celor de la Tiriac Auto!

Marius Marian, noul CEO al retelei Tiriac Auto, s-a declarat entuziasmat cu privire la oportunitatea ce i-a fost oferita, facand cateva declaratii despre mandatul pe care il are la conducerea companiei.

Astfel, Marius Marian spune ca “obiectivele de viitor ale companiei Tiriac Auto sunt orientate catre cresterea performantelor comerciale si operationale, prin continuitate si evolutie, acestea fiind directiile care vor fi urmarite din postura de CEO Tiriac Auto”. In continuare, Marius Marian sustine ca echipa de conducere “va continua sa dezvolte afacerea in mod durabil”.

Marius Marian transmite ca are “incredere in echipa Tiriac Auto”, declarandu-se convins de faptul ca “impreuna exista preocupari de imbunatatire permanenta a calitatii produselor si serviciilor de vanzare si post vanzare oferite clientilor companiei”. Marius Marian merge si mai departe si spune ca un alt obiectiv prioritar este legat de “dezvoltarea diviziei Tiriac Auto Rulate, parte integranta a business-ului Tiriac Auto”.

Sursa: Tiriac Auto

Daca v-a placut articolul, share pe:

Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

Editia din acest an a renumitului Goodwood Festival of Speed se anunta a fi extrem de interesanta pentru pasionatii auto care vor fi prezenti acolo incepand din data de 4...
de - 26 Iunie 2019
Conducerea Audi a ajuns recent la concluzia ca portofoliul constructorului are nevoie de cateva modele in plus, drept pentru care au fost cautate primele solutii in acest sens. Conform primelor...
de - 26 Iunie 2019
Dacia traverseaza o perioada excelenta din toate punctele de vedere la acest moment, succesul inregistrat de modelele din gama sa pe cateva dintre pietele importante europene neputand sa mai mire...
de - 25 Iunie 2019
Nissan a anuntat la inceputul acestui an dezvoltarea unei versiuni speciale pentru modelul electric Leaf, versiune care sa beneficieze de autonomie extinsa. Asa s-a nascut in cele din urma Leaf...
de - 25 Iunie 2019

Cele mai noi anunturi

Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare