Chinezii de la Byton prezinta primele imagini cu interiorul lui M-Byte

Chinezii de la Byton prezinta primele imagini cu interiorul lui M-Byte

Chinezii de la Byton intentioneaza sa intre pe piata auto europeana in anul 2020, dupa ce vor debuta in forta pe piata asiatica in cursul anului curent. Despre Byton inca nu se stiu foarte multe lucruri la nivel european, acest brand nou fiind infiintat de chinezii de la Future Mobility (FMC). Insa, chiar si asa, se pare ca noul producator are planuri serioase pentru perioada urmatoare atat pe plan asiatic, cat si pe plan european. In aceste conditii, cei de la Byton se pregatesc intens in aceasta perioada de lansarea primul model din gama, si anume M-Byte.

M-Byte ne-a fost prezentat deja sub forma unui model de tip SUV, care va fi echipat sub capota cu o singura unitate de motorizare electrica, capabila sa dezvolte aproximativ 270 de cai putere.

De asemenea, bolidul ar urma sa fie echipat cu o baterie de 71 kWh, care va oferi o autonomie de aproximativ 400 de kilometri. De asemenea, se pare ca M-Byte va avea si o versiunea ceva mai exclusivista, care va avea si un pret pe masura. Conform informatiilor, aceasta versiune superioara va beneficia de aportul unei puteri de 470 de cai si de tractiune integrala. De asemenea, se pare ca si bateria acestei versiuni va fi ceva mai mare, putand sa ofere o autonomie de aproape 500 de kilometri.

Noul M-Byte ar putea fi prezentat peste numai trei luni in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, insa chinezii se pare ca vor acum sa ne faca ceva mai curiosi, prezandu-ne un prim set de fotografii cu interiorul noilor modele.

Uitandu-ne la aceste poze, vom vedea in primul si primul rand ca M-Byte se lauda cu un display gigant de nu mai putin de 48 de inchi. Totodata, putem observa un spatiu destul de generos la interior, niste materiale de buna calitate si un design modern propus de cei de la Byton! Una peste alta, nu avem cum sa nu recunoastem ca interiorul lui M-Byte arata foarte bine!

Chinezii de la Byton si-au prezentat primul concept la inceputul anului trecut, acesta fiind primit cu entuziasm pe piata chineza. Cei de la Byton beneficiaza de o finantare de 500 de milioane de dolari, bani care ar urma sa fie folositi pentru inceperea productiei de serie si pentru intrarea pe pietele internationale. Conform primelor informatii, primul model electric al celor de la Byton ar urma sa aiba un pret de pornire de aproximativ 39.000 de euro!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter