Luxul, la el acasa la Salon Prive

Salon Privà©, cel mai prestigios si exclusivist eveniment pentru masini de lux din Marea Britanie si Concours d'Elegance au dezvaluit detalii despre seria de manifestari ce vor avea loc in acest an, manifestari care se doresc a fi cele mai grandioase din istoria de opt ani a evenimentului.

Pana acum , au fost confirmate capete de serie apartinand Futura Design, Clark Abel, Spyker, Vencer, Zagato, precum si cele mai recente modele de la Bentley, Maserati, McLaren, Rolls-Royce si Startech. Miercuri, 4 septembrie, va fi ziua intai a evenimentului. Chubb Insurance Concours d'Elà©gance. Derek Bell MBE va prezida cel mai prestigious juriu din istoria Salon Privà©, cu nume ca Sandra Button, Murray Walker OBE, Giles Taylor, Marek Reichman si Andrea Zagato.

Se vor juriza nu mai putin de 11 clase, incluzand marci consacrate cum ar fi Aston Martin, Lamborghini si Porsche. Un eveniment unic si captivant este noua expozitie de design de la Colegiul Regal de Arta, Concours of the Future.

Zece dintre cei mai talentati absolventi ai programului de designeri auto de la Colegiul Regal de Arta au primit sarcina de a redesena cateva masini, in ton cu lumea moderna Rezultatul acestor creatii fascinante va fi dezvaluit pentru prima data la Salon Privà© pe 4 septembrie, iar jurizarea, condusa de catre profesorul de la Colegiul Regal de Arta, Peter Stevens, va avea loc joi, 5 septembrie.

Ocupantii primelor trei locuri vor primi trofee create si produse de Bridge of Weir Leather Company, iar castigatorul va fi invitat in Italia pentru un tur complet si un curs tinut de Andrea Zagato in Milano. In urma succesului pe care ceremonia de deschidere Chubb Insurance Tour d'Elà©gance l-a avut anul trecut, s-a decis ca aceasta sa aiba loc pe parcursul unei zile intregi si sa aiba ca tema motorizarea clasica. Turul Elegantei din 3 septembrie, care precede deschiderea Salon Prive 2013, va include proprietatea de la tara a Clubului Regal Auto, Woodcote Park din Epsom, muzeul Brooklands si Mercedes.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter