Lotus Exige S Roadster, decapotabila 2 in 1

In aceasta vara Lotus Exige S se transforma in Roadster Exige S. Noul personaj pastreaza toate specificatiile unei masini sport, dar vrea sa fie in acelasi timp, o decapotabila eleganta. Roadster Exige S completeaza cu succes linia Exige (alaturi de Exige S, Exige Cup si Exige Cup R), dar are o noua infatisare diferita de cele cu care ne-am obisnuit pana acum.

Noul automobil este propulsat de acelasi motor ca si variantele coupe, un V6 de 3.5 litri. Lansarea noului Exige a insemnat pentru gama de produse Lotus o oportunitate pentru promovarea brandulului Norfolk prin consolidarea resurselor de productie, generand noi locuri de munca pentru persoanele competente care doresc sa faca parte din familia Lotus.

Exige S este masina perfecta care poate transforma o banala plimbare intr-o placere absoluta: ce poate fi mai frumos decat sa simti cum iti adie vantul in par si soarele iti atinge fata, in timp ce tu te bucuri de coloana sonora oferita de motorul V6?

Roadster Exige S este acum disponibil pentru comanda cu lista completa de optiuni si echipamente suplimentare, disponibile pe coupé Exige S, cu extraoptiunea pentru interior care include scaunele de piele matlasate. Dar hai sa aruncam o privire: Puterea maxima 345 CP (350 CP) la 7000 rpm; Cuplu maxim 295 lb ft (400 Nm) la 4500 rpm; 0-60 mph 3.8 secunde; 0 – 100 kilometri pe oră 4.0 secunde; Viteza maxima 145 mph (233 km / h); Greutate 1166 kg; Transmisie manuala cu sase viteze.

Parca nu arata rau, nu? Abia asteptam s-o vedem pe sosele!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter