Lexus LC Convertible Prototype a fost expus la Goodwood

Lexus LC Convertible Prototype

Inceputul acestui an ne aducea noul Lexus LC Convertible Concept la Salonul Auto de la Detroit, reprezentantii din conducerea producatorului japonez spunandu-ne inca de la acea vreme ca prototipul expus va avea si o versiune de serie. Ei bine, se pare ca niponii se tin de cuvant si lucreaza intens pentru a isi duce la bun sfarsit aceasta promisiune.

Un prim pas il putem vedea acum, cand cei de la Lexus prezinta LC Convertible Prototype, o versiune a conceptului prezentat in ianuarie despre care se spune ca ar fi mult mai apropiata de varianta de productie. Si, trebuie sa recunoastem ca acest prototip arata extrem de bine!

Prototipul Lexus LC Convertible Prototype a putut fi admirat in ultimele zile in cadrul Goodwood Festival of Speed 2019, eveniment ce s-a desfasurat pe domeniul Lordului March si care a atras un numar insemnat de pasionati auto din toate colturile lumii.

Din pacate, reprezentantii producatorului nipon nu au oferit detalii suplimentare cu privire la aceasta versiune ceva mai avansata a acestui model, drept pentru care nici noi nu putem inca sa va dam foarte multe informatii. Insa, cel mai important este ca putem vedea toate aceste poze publicate de cei de la Lexus! Totodata, mai stim doar ca versiunea de serie va fi lansata “in viitorul apropiat”!

Koji Sato, vicepresedinte in cadrul producatorului nipon, s-a declarat incantat de faptul ca a putut prezenta noul LC Convertible Prototype in cadrul Goodwood Festival of Speed, “eveniment in cadrul caruia sunt puse in valoare cultura si istoria auto”. Koji Sato mai transmite ca producatorul pe care il reprezinta “este onorat sa se alature acestui festival”. De asemenea, Koji Sato nu a uitat ca tot in acest loc a fost prezentat in 2016 si coupe-ul LC, tinand sa ne aminteasca tuturor acest lucru!

Asa cum va spuneam si in randurile anterioare, reprezentantii din conducerea producatorului nipon au fost destul de rezervati atunci cand a venit vorba despre oferirea unor detalii suplimentare cu privire la versiunea de serie care va deriva din acest LC Convertible Prototype pe care il putem admira acum.

Stim insa ca in perioada urmatoare, prototipul va fi implicat in mai multe teste pe circuit pentru a se descoperi daca ceva este in neregula si pentru a se observa la ce se mai poate lucra pentru obtinerea unor performante tehnice mai bune! Asadar, nu ne mai ramane decat sa speram ca cei de la Lexus ne vor oferi noi detalii in perioada urmatoare!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter