Conceptul Lexus GX Off-Road este modelul SUV care te poate duce oriunde

Lexus GX Off-Road Concept

Lexus GX Off-Road Concept

Modelul Lexus GX ramane o oferta cu adevarat unica in clasa medie a vehiculelor SUV. Este singura masina din clasa sa cu o constructie "body-on-frame" (caroserie pe sasiu) si tocmai ce se bucura de o noua versiune, care va beneficia si de un pachet Off-Road, modificari la exterior si noi modalitati de personalizare a cabinei.

Suntem siguri ca toate aceste imbunatatiri vor ajuta modelul SUV al marcii japoneze sa-si pastreze locul al patrulea in clasamentul de vanzari Lexus din Statele Unite, ba chiar sa urce o pozitie sau doua.

Dar GX este mai mult decat un SUV cu o constructie "body-on-frame" care se vinde bine. Modelul are o comunitate destul de extinsa de fani si entuziasti care ii lauda calitatile si capabilitatile off-road.

Ei bine, cel mai recent concept Lexus, GX Off-Road Concept, este inspirat chiar de acestia, de cei care au reusit sa descopere combinatia propusa de acest SUV, intre "luxul suprem si capacitati off-road fara rival".

"Modelele concept sunt gandite, in general, pentru a crea entuziasm in randul fanilor adevarati, dar exista si situatii in care entuziastii si masinilor lor pot da viata unui concept", descriu oficialii de la Lexus ideea din spatele acestui prototip.

Conceptul poate fi echipat si cu o remorca aditionala, dar vine standard un winch frumos integrat in bara frontala, un spatiu de depozitare pe acoperis sau compartimente de acelasi tip in portbagaj. In plus, modelul "alearga" pe patru pneuri masive off-road, pe care putem gasi sigla exclusiva GXOR.

"Pentru toti entuziastii modelului GX, care isi folosesc masina pentru diverse aventuri epice si se vor bucura de acest nou GXOR, trebuie sa recunoastem ca am construit acest concept pentru voi. Va multumim ca ne-ati inspirat sa Experimentam Senzationalul", sustin oficialii marcii nipone.

Noul concept GX Off-Road este prezentat, pana duminica, la Fj Summit in Ouray (Colorado). Masina se va alatura altor modeleGX intr-o aventura pe drumurile (sau pe langa ele) din Rocky Mountains. Nu avem, deocamdata, nici o informatie legata de productia de serie a acestui model.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter