Land Rover anunta lansarea unui facelift pentru Discovery in 2020

Land Rover nu pierde timpul in acest inceput de an, oficialii producatorului anuntand ca in acest an vom face cunostinta cu un facelift dedicat modelului Discovery, un model bine cunoscut de pasionatii marcii.

Land Rover anunta lansarea unui facelift pentru Discovery in 2020

Producatorul britanic a decis ca SUV-ul Discovery are nevoie de cateva imbunatatiri pentru a putea ramane puternic pe piata, drept pentru care aflam la inceputul acestui an ca in perioada urmatoare vom asista la lansarea unui model facelift. Conform primelor informatii, Land Rover Discovery ne va fi prezentat cu o serie de modificari usoare de design. Insa nu numai atat, constructorul britanic pare ca doreste sa ne surprinda si cu o noutate la capitolul motorizari.

Un model facelift Discovery a fost deja surprins de fotografi in timpul testelor, drept pentru care stim deja ca vor exista unele mici modificari legate de infatisare.

Din pacate, pana la acest moment nu avem niciun fel de informatii concrete in acest sens, cei de la Land Rover preferand sa tina suspansul si sa nu ne ofere niciun fel de detalii. In orice caz, nu trebuie sa ne asteptam la niciun fel de transformari majore in aceasta privinta!

Surprizele vin insa atunci cand vorbim despre partea tehnica care va insoti acest facelift pregatit pentru SUV-ul Discovery, producatorul britanic anuntand o surpriza extrem de interesanta pentru multi dintre noi. Mai exact, potrivit informatiilor care au iesit la iveala pana in momentul de fata, viitorul Discovery facelift va fi echipat cu un sistem de propulsie mild-hybrid la 48V. Insa, trebuie sa spunem ca pana la acest moment nu exista niciun fel de informatii clare cu privire la lansarea unei versiuni plug-in hybrid pentru acest model.

Asa cum stim deja, in cazul lui Range Rover Epoque, toate unitatile diesel si pe benzina ale acestuia echipate cu transmisii automate fiind oferite de britanici alaturi de un astfel de sistem mild-hybrid. Insa, se pare ca in cazul lui Discovery, tehnologia la 48V va putea fi introdusa doar pe versiunea echipata cu unitatea de motorizare pe benzina cu capacitate de 2.0 litri, capabila sa dezvolte o putere de 300 de cai.

Nu in ultimul rand, se pare ca acest update pregatit de cei de la Land Rover pentru SUV-ul Discovery va aduce cateva modificari si la nivelul habitaclului. Mai exact, noile modele ar urma sa beneficieze de cele mai noi tehnologii disponibile la aceasta ora in portofoliul constructorului, noul Discovery urmand sa devina si mai ofertant pentru clienti!

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Land Rover

Newsletter