Land Rover a publicat un nou teaser cu noua generatie Defender

Land Rover a publicat la sfarsitul saptamanii trecute o imagine teaser cu viitoarea generatie Defender, fanii acestor modele putand afla cateva dintre surprizele pe care ni le pregatesc specialistii producatorului!

2020 Land Rover Defender

Fanii modelelor Defender nu mai au prea mult de asteptat pana ce vor avea ocazia de a face cunostinta cu noua generatie, care urmeaza sa fie prezentata oficial la inceputul saptamanii viitoare, in data de 10 septembrie.

Cei interesati sa vada noile modele de generatie noua o vor putea face la mijlocul lunii, acestea urmand sa fie expuse in cadrul editiei din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt, unul dintre cele mai importante evenimente ale lumii auto din aceasta toamna. Haideti sa descoperim insa care sunt surprizele pe care ni le pregatesc cei de la Land Rover!

Noua generatie Defender este asteaptata cu interes de multi clienti de pe piata auto, acest lucru fiind stiut si de cei de la Land Rover. Tocmai din acest motiv, reprezentantii producatorului au demarat campania de promovare a acestei noi generatii inca de la finalul anului trecut.

La acea vreme, constructorul britanic a publicat primele imagini surprinse in timpul testelor. Reprezentantii Land Rover au reaparut in peisaj in urma cu cateva saptamani, atunci cand au dezvaluit pe piata un nou set de fotografii cu viitoarele modele de generatie noua. Mai exact, am putut vedea atunci mai multe fotografii surprinse in timpul proiectului demarat in Kenya alaturi de organizatia non-profit Tusk Trust.

Campania de promovare a noii generatii Land Rover Defender nu s-a oprit insa aici, constructorul britanic trimitand cateva prototipuri Defender in Emiratele Arabe Unite, acolo unde au avut misiunea de a trece peste cateva teste extreme.

Ei bine, dupa toate acestea, a venit in cele din urma si vremea pentru un ultim teaser publicat de cei de la Land Rover, ocazie cu care aflam si faptul ca modelele noii generatii urmeaza sa fie prezentate peste numai cateva zile!

Totodata, mai aflam de la reprezentantii producatorului britanic ca lista comenzilor va fi deschisa imediat dupa debutul oficial in fata publicului. Asadar, cei interesati de noile modele Defender vor putea face imediat pasul in aceasta directie in cazul in care noile modele ii vor convinge!

Asa cum stim deja, modelele noii generatii Defender vor fi construite in cadrul uzinei producatorului britanic din Nitra, Slovacia. Acestea fiind spuse, nu ne mai ramane decat sa asteptam momentul lansarii noilor modele pentru a afla mai multe detalii despre acestea!

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Land Rover

Newsletter