Lamborghini si-a dublat vanzarile in prima jumatate a lui 2019

Lamborghini Urus

Jumatatea anului reprezinta pentru multi constructori auto prilejul perfect pentru a se uita pe cifrele inregistrate in primele sase luni si pentru a trage niste concluzii mai mult sau mai putin preliminare. Asa au facut si cei de la Lamborghini, producatorul italian ajungand in cele din urma la concluzia ca a inregistrat o prima jumatate de an perfecta din toate punctele de vedere.

Spunem asta deoarece cei de la Lamborghini se pot lauda acum ca au vandut in prima jumatate a anului de aproape doua ori mai multe unitati decat in perioada similara a anului precedent. Va oferim mai multe detalii in randurile urmatoare, asa ca ramaneti alaturi de noi pana la final!

Oficialii Lamborghini au anuntat recent statisticile inregistrate in primele sase luni ale anului, cifrele de vanzari aratand extrem de bine pentru producatorul italian de masini de lux. Mai exact, compania a vandut in prima jumatate de an un numar de 4.553 de autovehicule.

In comparatie cu aceeasi perioada ianuarie - iunie din 2019, cifra de vanzari inregistrata in 2019 este de aproape doua ori mai mare. Mai exact, vorbim despre o crestere a vanzarilor cu nu mai putin de 96 de procente, ceea ce nu este deloc putin atunci cand vine vorba despre acest segment al masinilor de lux.

Bineinteles, asa cum probabil v-ati fi asteptat multi dintre voi, unul dintre cele mai apreciate si mai vandute modele din gama celor de la Lamborghini a fost Urus. Segmentul SUV-urilor se bucura de un succes incredibil in ultimii ani, cresterea fiind accelerata de la an la an. Dintre cele 4.533 de masini vandute de cei de la Lamborghini, nu mai putin de 2.693 au fost modele Urus. In aceste conditii, italienii de la Lamborghini si-au realizat 59% din vanzarile totale din primele sase luni ale anului prin vanzarea modelului Urus.

Lamborghini Urus a intrat in productie de serie la inceputul anului trecut, in luna februarie. Nu a trecut prea mult timp si Urus a devenit cel mai de succes model din gama producatorului italian de automobile de lux.

Asa cum spuneam si mai devreme, 6 din 10 masini vandute de Lamborghini in prima jumatate de an au fost modele Urus. Lamborghini Urus este echipat cu o unitate de motorizare V8 bi-turbo, cu capacitate de 4.0 litri, capabila sa dezvolte 650 de cai putere si un cuplu maxim de 850 Nm. In aceste conditii, Urus poate accelera de la 0 la 100 km/h intr-un timp de doar 3.6 secunde!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
TOP 5 CELE MAI FIABILE MASINI JAPONEZE
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter