Lamborghini sarbatoreste a 50-a aniversare cu o editie limitata pentru Aventador

Lamborghini a lansat un Aventador cu mai multa putere, LP720-4 50 Anniversario, la Salonul Auto de la Shangai, cu ocazia celei de-a 50-a aniversare a brandului. Noul model este editie limitata, asadar vor fi construite doar 100 astfel de autovehicule. Anniversario este propulsat de acelasi V12 de 6,5 litri, dar este mai puternic decat masina standard.

Astfel, are cu 20 de cai putere mai mult decat modelul initial, ajungand la 720 CP. Cu toate acestea, castigul de putere este prea mic pentru a reprezenta o imbunatatire semnificativa fata de standardul LP700-4, care poate accelera de la zero la 62 mph in 2.9sec si atinge o viteza maxima de 218 mph.

Modelul aniversar este disponibil pe galben stralucitor si are jante negre de aliaj. Culorile din interior sunt galben si negru, inclusiv pielea de pe scaune.

Potrivit directorului executiv Lamborghini, Stephan Winkelmann, Cele 100 de masini din editia aniversara vor fi galbene deoarece a devenit o culoare emblematica pentru Lamborghini de-a lungul timpului, fiind cea mai vanduta culoare.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter