Lamborghini anunta ca nu va dezvolta un model electric in perioada urmatoare

Lamborghini anunta ca nu va dezvolta un model electric in perioada urmatoare

Prima jumatate a anului s-a dovedit extrem de buna pentru cei de la Lamborghini, cifrele de vanzari inregistrate in primele sase luni din 2019 stand drept dovada in acest sens. Mai exact, uitandu-ne la cifre, va putem spune ca cei de la Lamborghini au vandut in prima parte a anului curent nu mai putin de 4.553 de masini catre clientii sau, ceea ce inseamna ca vanzarile din aceasta perioada s-au dublat aproape in comparatie cu aceeasi perioada a anului precedent. In aceste conditii, nu este de mirare ca oficialii din conducerea producatorului italian se gandesc si la o a doua parte a anului extrem de buna din punct de vedere al vanzarilor!

Cel mai cautat model din gama celor de la Lamborghini in primele sase luni ale anului a fost SUV-ul Urus, un model care a demonstrat deja ca se bucura de un succes incredibil pe pietele auto pe care activeaza. Astfel, in prima jumatate a anului, producatorul italian a vandut nu mai putin de 2.693 de unitati Urus. Huracan este al doilea cel mai cerut model din gama constructorului italian, cu 1.211 unitati vandute in acest interval. In cele din urma, Aventador a fost comandat in primele sase luni ale anului de 649 de clienti.

Asa cum spuneam si mai devreme, vanzarile inregistrate de cei de la Lamborghini in primele sase luni ale anului sunt aproape duble in comparatie cu rezultatele obtinute in aceeasi perioada a anului precedent. In aceste conditii, cei din conducerea constructorului de lux se asteapta la o cifra de vanzari pe intreg anul 2019 de peste 8.000 de masini.

Aceasta cifra a fost avansata chiar de Stefano Domenicali, CEO-ul Lamborghini. Domenicali spune cu aceasta ocazie ca “vanzarile din 2019 sunt la un nivel optim pentru portofoliul actual de produse”. De asemenea, CEO-ul companiei mai declara ca nu isi doreste ca vanzarile sa creasca la infinit, ci sa isi consolideze performantele obtinute in ultima perioda.

Primind intrebari cu privire la planurile pentru viitor, Stefano Domenicali a transmis ca nu exclude la acest moment lansarea unui al patrulea model in gama. Totusi, CEO-ul producatorului italian spune ca acest lucru trebuie discutat cu actionarii. In incheiere, seful celor de la Lamborghini ne mai ofera o informatie extrem de interesanta, si anume ca producatorul italian nu ia in calcul productia unui model electric in perioada urmatoare. Domenicali tine chiar sa explice de ce este atat de hotarat in aceasta privinta, spunand ca la aceasta ora, clientii Lamborghini “nu cauta astfel de produse”.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter