Lamborghini Aventador LP 700-4: masina cu numarul 2000 ajunge la cumparator

Moment istoric pentru Lamborghini Aventador LP 700-4: a fost produs automobilul numarul 2000! Nero Nemesis cu sasiul numarul 2000 a iesit din fabrica de asamblare cu destinatia Statele Unite. Proprietarul masinii, Thaddeus Arroyo, sef de informatii la AT&T, este un executiv din SUA foarte cunoscut si un client pasionat de Lamborghini, care detine deja un Lamborghini Gallardo LP 550-2 Spyder.

In urma unui test drive cu Aventador LP 700-4 care a avut loc in cadrul unui eveniment Lamborghini din Palm Beach, acesta a fost impresionat de performanta extraordinara a masinii si a decis sa cumpere una. Fabrica Sant’Agata Bolognese a crescut considerabil productia modelului Aventador LP 700-4, comparativ cu modelul de top anterior, Murcielago.

Acesta a vandut masina numarul 2000 dupa patru ani de productie, in timp ce Aventador a atins aceeasi performanta dupa doi ani de fabricatie, iar in prezent vinde cinci astfel de masini pe zi. In 2013, Aventador a lansat modelul LP 700-4 Roadster, considerat a fi cea mai asteptata masina sport datorita pre-comenzilor care au fost in numar neasteptat de mare.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter