Kia inregistreaza cele mai mari vanzari trimestriale din istorie pe plan europan

Articol scris de Adi S., in data de 8 Mai 2019

Anul 2019 a inceput cum nu se putea mai bine pentru cei de la Kia, cifrele de vanzari inregistrate pe plan europeana stand drept dovada in acest sens. Producatorul nipon se poate lauda la acest moment cu cele mai mari vanzari trimestriale din istorie pe plan european, dupa ce cei de la ACEA au publicat raportul cu privire la primele trei luni ale anului curent.

Conform inregistrarilor, cei de la Kia au vandut in primele trei luni din 2019 nu mai putin de 132.174 de unitati pe Batranul Continent. Facand o comparatie cu cifra inregistrata in aceeasi perioada a anului trecut, vom observa ca cei de la Kia au obtinut o crestere usoara de 0.6% a vanzarilor. In aceste conditii, cota de piata a celor de la Kia in Europa a crescut de la 3.1% in 2018 la 3.2%.

Emilio Herrera, Chief Operating Officer in cadrul Kia Motors Europe, s-a declarat extrem de entuziasmat cu privire la aceste cifre inregistrate de producatorul pe care il reprezinta pe plan european in primul trimestru al anului. Herrera transmite astfel ca “vanzarile Kia in Europa in acest trimestru au fost mai puternice decat oricand, fiind sustinute in special de renasterea familiei de modele Ceed”.

Familia de modele Ceed s-a extins la inceputul acestui an cu noul model ProCeed cu caroserie shooting brake in cinci usi. Noul ProCeed se bucura de o popularitate extrem de mare printre clientii Kia, cifrele de vanzare inregistrate fiind excelente.

In acest context, Herrera anunta planuri interesante pentru perioada urmatoare, la baza carora stau si aceste cifre foarte bune inregistrate in primele trei luni ale anului. Astfel, Herrera transmite ca odata “cu ultimele modele care au condus producatorul spre cele mai bune vanzari trimestriale din istorie, in urmatoarele luni se vor lansa alte modele noi, printre care si un nou crossover Ceed in acest an”. De asemenea, Herrera remarca ca “printr-o expansiune continua si prin reinnoirea gamei de produse, Kia se plaseaza intr-o pozitie puternica pentru a asigura o crestere durabila in Europa”.

Este interesant de remarcat ca dupa debutul de anul trecut a noii game de modele Ceed, vanzarile din primul trimestru al anului curent au crescut cu nu mai putin de 29 de procente, de la 19.000 la 24.510 de unitato. Noul ProCeed ca caroserie shooting brake in cinci usi s-a vandut in aceste prime trei luni in 3.908 de unitati, fiind obtinuta astfel o crestere de aproape 460% in comparatie cu vanzarile modelului anterior.

Sursa: Kia

Daca v-a placut articolul, share pe:

Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

Inca de la momentul fondarii, in 1981, Gemballa s-a specializat in modificarea vehiculelor construite de alti producatori, in cea mai mare parte Porsche, asa ca si-a creat un nume ca...
de - 17 Iunie 2019
Campania de prezentare a primului model oficial BMW Seria 8 Gran Coupe a inceput la debutul lunii mai cu o confirmare, cea ca masina va fi lansata oficial in iunie. ...
de - 17 Iunie 2019
Rechemare globala in service din cauza unor probleme grave. Masina Anului 2019 in Europa și in lume are defectiuni la sistemul de franare si producatorul recheama in service toate unitatile...
de - 16 Iunie 2019
Volvo Cars si Uber au prezentat la mijlocul acestei saptamani un model dezvoltat impreuna in cadrul proiectului strategic dintre cele doua companii. Conform primelor informatii pe care le avem, este...
de - 14 Iunie 2019

Cele mai noi anunturi

2400.00 EUR - 17 Iunie 2019
4700.00 EUR - 17 Iunie 2019
5500.00 EUR - 17 Iunie 2019
3100.00 EUR - 17 Iunie 2019
Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare