Kia publica primele schite cu viitorul SUV de clasa mica din gama

Kia publica primele schite cu viitorul SUV de clasa mica din gama

Kia se pregateste intens in aceasta perioada pentru lansarea unui nou model in gama de SUV-uri, iar sperantele cu privire la succesul acestuia sunt deja la cote inalte. Din cate se pare pana la aceasta ora, cei de la Kia vor miza in primul si primul rand pe un design “modern si sofisticat”, o caracteristica prin care acestia isi doresc sa ii atraga pe cei mai tineri dintre clienti. Conform primelor informatii, noul model va fi prezentat in premiera in cursul verii acestui an. Dupa lansarea sa de pe piata asiatica, noul model va fi disponibil si pe plan european!

In vederea lansarii din aceasta vara, cei de la Kia doresc sa ne atraga atentia asupra viitorului model din gama lor, drept pentru care tocmai au publicat primele schite oficiale care ni-l infatiseaza. Lasand la o parte aceste schite, cei de la Kia ofera si cateva mici detalii cu privire la caracteristicile cu care se va lauda acest viitor model al lor. Spre exemplu, aflam acum ca noul model va fi destul de similar cu un SUV traditional daca vorbim despre spatiul disponibil la interior sau despre abilitatile lui de pe sosea. Din cate se pare, toate aceste avantaje importante ne vor fi oferite de cei de la Kia intr-un pachet complet!

Asa cum probabil ca stiti deja la acest moment, viitorul model din gama celor de la Kia a fost construit avand la baza conceptul Signature. Prototipul cu acest nume a fost lansat oficial de cei de la Kia recent, in cadrul Salonului Auto de la Seoul, din Coreea de Sud. La acea vreme, aflam despre Signature Concept ca este un fel de versiune actualizata a lui Kia SP Concept, un alt prototip lansat de cei de la Kia in urma cu un an in India.

Asiaticii nu ne-au oferit foarte multe detalii despre Signature atunci cand a fost lansat la Seoul, ceea ce ne-a dus cu gandul de la bun inceput ca rolul lui este acela de a introduce in peisaj cateva dintre elementele de design pe care le vom vedea pe modelele din viitorul apropiat ale constructorului. Spre exemplu, in partea frontala puteam observa grila lata si blocurile optice cu LED, in timp ce in partea din spate puteam remarca stopurile LED de dimensiuni generoase! Ramane de vazut cum va arata in cele din urma acest nou SUV care va fi lansat in gama celor de la Kia in aceasta vara!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter