Ken Block se intoarce in Gymkhana 6

Ultimul episod al celebrelor clipuri Gymkhana este de-a dreptul cel mai spectaculos de pana acum. La volanul unui bolid de raliuri, Ford Fiesta ST RX43, Ken Block ne demonstreaza ce inseamna sa poti manevra cu maiestrie 650 de cai putere intr-un spectacol de drifturi si cascadorii.

De data asta s-a asociat cu cei de la Need for Speed, construindu-si locul perfect de joaca printre blocuri de beton, containere abandonate, excavatoare suspendate sau mingea pentru demolări, acesta vrea sa arate cum actiunea de a conduce poate fi extrema si placuta.

Block, un expert in raliuri, face ca filmuletul sa para desprins din jocurile video.

In timp ce pluteste lateral in ireprosabila figura, sub un excavator, automobilul pare ca abia atinge pamantul.

Intr-o cursa infernala, modelul Ford Fiesta ST RX43 atinge 60 mph in fix 1.8 secunde si ne face partasi la noi drifturi si cerculete printre masinile de politie Lamborghini Aventador si Segway intr-o suflare de fum.

Masina pare ca se deplaseaza pe orbita arzand mocnit ca o cometa, insa mai impresionante sunt capturile din interior, care il arata pe Ken Block stapan pe sine in timpul cursei, neafectat de spactacolul pe care-l creeaza, si ofera un punct de observatie unic care se misca de fiecare data cand trage frana de mana.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter