Americanii de la Karma prezinta primele imagini cu GT Pininfarina

Americanii de la Karma prezinta primele imagini cu GT Pininfarina

Karma este, cel mai probabil, un nume care nu spune mare lucru in fata pasionatilor din lumea auto, ducand cu gandul mai degraba la cu totul si cu totul alte domenii de activitate. Insa, trebuie sa stiti ca avem si un producator auto pe nume Karma, care provine chiar din Statele Unite ale Americii. Karma este detinut la ora actuala de compania chineza Wanxiang Group. Ei bine, cei de la Karma s-au prezentat in aceste zile in cadrul editiei din acest an a Salonului Auto de la Shanghai cu modelul GT Pininfarina. Asadar, vorbim despre un model cu doua usi, care s-a inspirat din punct de vedere al designului in special de la sedanul Karma Revero.

Noul model Karma GT a fost realizat de producatorul american in colaborare cu casa de design Pininfarina, un aspect care parca vrea sa ne transmita tuturor ca acest proiect este cat se poate de serios si ambitios. Asa cum spuneam si mai devreme, infatisarea noului model este inspirata mai mult sau mai putin de la modelul Karma Revero, un model care de asemenea nu este cunoscut de foarte multi pasionati din domeniul auto. Totusi, putem observa cum cei de la Pininfarina au contribuit in mod substantial la dezvoltarea acestui model, acestia “semnand” cateva elemente importante de caroserie.

La o privire mai atenta asupra noului Karma GT Pininfarina putem observa din punct de vedere al infatisarii exterioare o bara frontla de protectie cu o estetica destul de agresiva si niste faruri LED restilizate. De asemenea, putem observa ca americanii au efectuat mai multe modificari si in partea posterioara a masinii. Daca mergem mai departe catre interior, vom observa ca cei de la Karma au publicat pana acum doar doua imagini cu habitaclul noului model. Asadar, putem regasi la interior o plansa de bord similara cu cea pe care o stim de la modelul Revero. De asemenea, mai putem vedea un instrumentar de bord digital si un sistem de infotainment care a fost pozitionat central!

Din pacate, pana la acest moment nu avem informatii oficiale cu privire la motorul tehnic de care va beneficia acest model. Insa, cel mai probabil, acesta va prelua platforma tehnica a lui Revero, model care mizase in urma cu ceva timp pe doua unitati de motorizare electrice si pe un motor pe benzina care avea rolul de range extender. In total, sistemul ar putea genera nu mai putin de 404 cai putere si un cuplu maxim de 1.330 Nm.

Videoclipul zilei

Newsletter

Whatsapp