Karma a prezentat oficial doua noi modele complet noi!

Karma Pininfarina GT Coupe SC1 Vision

Vestile sunt bune pentru fanii marcii Karma Automotive, firma cu finantare chinezeasca. Producatorul a lansat noul Revero GT, o versiune complet refacuta a sedanului sedan hibrid cunoscut sub numele Fisker Karma, dar a mai iesit pe piata cu un coupe (Pininfarina GT) si cu un concept (SC1 Vision).

Noul Karma Revero GT beneficiaza de o caroserie complet refacuta, dar si de o propulsie hibrida de noua generatie, care foloseste, pentru o mai buna autonomie, un motor pe benzina BMW TwinPower Turbo.

Puterea totala a noului model este, conform producatorului, de 528 de cai, in timp ce pachetul de baterii ajunge la o capacitate de 28 kWh. Karma sustine ca noul Revero GT atinge o autonomie complet electrica de 128 de km si accelereaza de la 0 la 100 de km/h in doar 4,5 secunde.

Masina va fi lansata in Europa si in Orientul Mijlociu pana anul viitor, urmand, conform presedintelui consiliului de administratie, Dr Lance Zhou, in 2021, si piata din China.

Karma Pininfarina GT Coupe

Am mai vorbit despre aceasta masina, o colaborare cu Pininfarina,, de fapt un Revero GT 2020, cu doua portiere si cu aceeasi propulsie hibrida. Acest model coupe seducator beneficiaza si de un nou interior, imbracat in piele alba si de alta culoare si finisat, la esterior, pe acoperis, in gri si acoperis negru.

Oficialii marcii sustin ca, daca masina se va bucura de atentie, va intra intr-o productie de serie limitata, cei de la Pininfarina ocupandu-se de constructie, la sediul acestora din Italia.

Karma SC1 Vision

Iata un concept creat pentru a ne oferi o idee despre planurile de viitor in materie de vehicule electrice ale companiei Karma. Acest roadster impresionant beneficiaza de linii foarte curate si de portiere fluture gigantice, care ofera acces facil la zona de bagaje.

Conceptul introduce pe piata si un nou sistem de infotainment, care include si conectivitate 5G, dar si ecran tactil, interfata vocala, video si grafica, pentru o "interactiune cat mai buna" cu masina.

"Luate impreuna, cele trei modele (Shanghai Big Three) ne ofera o idee despre ce inseamna Karma acum, ce va fi Karma maine si incotro ne indreptam", a mai declarat presedintele consiliului de administratie al marcii, Dr Lance Zhou.

Videoclipul zilei

Newsletter