Jeep ofera noi detalii despre versiunea europeana a lui Gladiator

Oficialii Jeep au anuntat in urma cu cateva luni ca gama de modele dedicate pietei europene va fi extinsa pana la finalul anului 2020 prin introducerea pick-up-ului Gladiator. Asa cum probabil ca stiti, Jeep Gladiator este un model comercializat in special pe piata auto de peste Ocean la acest moment.

Pana la lansarea versiunii europene nu mai avem foarte mult, drept pentru care cei de la Jeep au inceput sa ne ofere tot felul de informatii care mai de care mai interesante despre surprizele pe care ni le-au oferit! Haideti sa descoperim impreuna ce noutatile ne pregatesc cei de la Jeep in aceasta privinta!

In primul rand, din punct de vedere al motorizarii, cei de la Jeep au confirmat oficial ca Gladiator va putea fi achizitionat pe piata europeana exclusiv echipat cu o unitate de motorizare diesel cu capacitate de 3.0 litri. Detalii exacte despre aceasta motorizare nu sunt cunoscute pana la acest moment, insa se pare ca cei de la Jeep se asteapta ca propulsorul in cauza “sa genereze aproximativ 260 de cai putere si un cuplu maxim de 600 Nm”. Ramane sa aflam mai multe detalii din punct de vedere al cifrelor de performanta in perioada urmatoare!

Tot cei de la Jeep au tinut sa mentioneze in aceasta privinta ca motorul este dezvoltat de specialistii din cadrul diviziei europene a Aliantei Fiat - Chrysler, urmand sa includa si un sistem start-stop. Totodata, mai aflam ca alaturi de aceasta unitate de motorizare se va regasi o cutie de viteze automata cu opt rapoarte.

De asemenea, bolidul va beneficia de aportul unui sistem de tractiune integrala. Nu in ultimul rand, trebuie sa va mai spunem ca am aflat de la cei de la Jeep ca versiunea europeana a lui Gladiator va fi disponibila in trei niveluri de echipare, si anume Sport, Overland, respectiv Rubicon.

Versiunea europeana a lui Jeep Gladiator a putut fi vazuta la sfarsitul saptamanii trecute in cadrul evenimentului Jeep Camp, organizat in statiunea de schi San Martino di Castrozza din Italia. La acest eveniment au participat mai multi proprietari si soferi de modele Jeep de pe plan european.

Totusi, pana la lansarea oficiala a acestei versiuni europene a lui Gladiator mai avem ceva de asteptat, acest eveniment fiind asteptat abia in 2020! Ramane de vazut ce surprize ne vor mai pregati cei de la Jeep pana la lansarea oficiala a versiunii europene a modelului Gladiator!

Videoclipul zilei
5 LUCRURI PE CARE NU LE STIAI DESPRE TESLA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter

Whatsapp