Jeep anunta extinderea gamei cu un SUV cu sapte locuri

Jeep anunta extinderea gamei cu un SUV cu sapte locuri

Jeep traverseaza la ora actuala o perioada excelenta din punct de vedere al vanzarilor inregistrate pe piata europeana, ceea ce nu poate decat sa ne bucure si pe noi. In 2018, cei de la Jeep au raportat o cifra de vanzari de aproximativ 165.000 de unitati, ceea ce nu este deloc putin daca facem o comparatie cu anul precedent.

In 2017, Jeep inregistrasera un numar de doar 107.000 de comenzi pentru modelele sale. In aceste conditii, cei de la Jeep se uita increzatori la viitorul nu prea indepartat, contextul fiind de data aceasta de partea lor, fara doar si poate!

Dorindu-si probabil sa si profite de aceasta perioada buna pe care o traverseaza, cei de la Jeep au anuntat de curand ca pregatesc lansarea unui nou SUV, lansare care ar urma sa aiba loc chiar in acest an!

Conform detaliilor oferite pana la acest moment de cei de la Jeep, noul model va fi un SUV cu sapte locuri, care ar urma sa se pozitioneze in acelasi segment cu Grand Cherokee. In aceste conditii, se pare ca vom fi martorii unei rivalitati interesante intre cele doua modele de pe acest segment. Insa, asta nu poate fi decat un avantaj pentru clienti, care vor putea face acum o alegere mai buna!

Mike Manley, CEO-ul Aliantei Fiat - Chrysler, a oferit deja si primele informatii pe acest subiect, vorbind despre noul model ca fiind “un Jeep cu trei randuri de locuri, care din punct de vedere tehnic va fi in acelasi segment cu Grand Cherokee”. Manley explica ca “aproape 60% din acest segment este format din modele cu trei randuri, ceea ce inseamna ca pana acum Grand Cherokee a jucat doar in 40% din segment”. In acest context, Manley este de parere ca “noul model va deschide cealalta parte a segmentului”.

Pana la acest moment, cei de la Jeep nu au luat o decizie in legatura cu numele pe care il va purta noul model care va fi lansat in acest an. Conform informatiilor, Jeep analizeaza chiar posibilitatea ca noul SUV sa preia numele Grand Cherokee. Manley a adaugat ca “Grand Cherokee este un adevarat simbol in segmentul sau, avand o baza solida de clienti care il apreciaza pentru ca are tractiune spate, o postura impozanta si dimensiuni perfecte”.

Ramane de vazut care va fi in cele din urma decizia celor de la Jeep cu privire la numele noului model care va fi lansat in a doua jumatate a acestui an! Lasand asta la o parte, cei de la Jeep vor readuce pe piata americana in acest an si SUV-ul de mari dimensiuni Grand Wagoneer!

Newsletter

Whatsapp