Jaguar Land Rover deschide noul centru de testare in Dubai

Fara prea multa campanie, Jaguar Land Rover si-a intins "rotile" la soare si a deschis un nou centru de testare inginerie in distinsul Dubai, Emiratele Arabe Unite. Scopul acestei investitii are la baza dezvoltarea si testarea autovehiculului pentru conditii meteorologice "fierbinti".

Cu temperaturi specifice zonei de desert, in lunile de vara Dubaiul poate inregistra pana la 49 de grade Celsius. Un loc ideal pentru testarile climatice! In cei 3389 de mp ai zonei Al Barsha, Jaguar Land Rover (JLR) isi poate testa rezistenta la temperaturi ridicate.

Echipa de ingineri de la noul centru a primit, asadar, o misiune speciala: testarea propulsoarelor, a sasiului, sistemelor de ventilatie si caldura, precum si capacitatea de a conduce pe suprafete off-road (pietris sau nisip) cu ajutorul sistemului Land Rover Terrain Response.

Directorul de Inginerie si Servicii Tehnice al JLR, Martyn Hollingsworth, a confirmat planurile ambitioase de crestere: "Din 2008 urmarim imbunatatirea capacitatilor JLR. Vrem sa oferim un numar fara precedent de astfel de noi modele.

Sansele pe care le avem prin intermediul acestui centru sunt de patru ori mai mari decat la cel anterior. Ne permitem sa sporim testarea viitorelor produse si tehnologii". Martyn Hollingsworth isi lauda echipa si mentioneaza ca maestrii sunt axati pe calitatea si durabilitatea produselor JLR. O parte importanta a acestui fapt sunt insasi testele riguroase de mediu ale vehiculelor, pentru a se asigura ca pot rezista chiar si cele mai dificile conditii.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CAT COSTA SA PUI O INSTALATIE GPL PE DACIA DUSTER
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter