Jaguar Land Rover a echipat Centrul de inginerie din Gaydon cu incarcare rapida pentru vehiculele electrice!

Articol scris de Marian P. , in data de 25 Martie 2019

Jaguar Land Rover a dotat Centrul de inginerie din Gaydon cu nu mai putin de 166 de statii inteligente de incarcare pentru masinile electrice.

Cum s-a ajuns aici? Chiar daca vor fi folosite doar de angajati, cercetarile producatorului britanic arata ca 40% dintre proprietarii europeni ai unui vehicul electric isi incarca masina la munca.

Mai mult, vor fi instalate puncte de incarcare si in parcarea pentru oaspeti, oferindu-le acestora incarcare rapida la cel mai bun pret.

Ei bine, in acest moment, se pare ca acest proiect reprezinta cea mai mare retea de incarcare de acest tip din Marea Britanie.

Pe de alta parte, specialistii sustin ca aceste noi statii inteligente de 7kW pot adauga o autonomie de 35 de km pe ora sau una de 283 de km pe zi unui model Jaguar I-PACE.

Sa ne amintim ca acest tip de statie este conectata prin internet, asa ca orice proprietar de vehicul electric isi poate incarca masina, cu ajutorul unui card, in toata Europa. Foarte important este si ca proprietarul poate monitoriza procesul printr-o aplicatie pe telefonul mobil.

"Fiecare nou model Jaguar sau Land Rover va fi electrificat din 2020, asa ca cei interesati de masinile noastre vor avea si mai multe optiuni. Avem deja in portofoliu mai multe modele, unele complet electrice, altele hibrid plug-in sau partial electrificate", au declarat oficialii JLR.

"Jaguar I-PACE, primul nostru vehicul electric premium, a ajuns in reprezentante in martie 2018 si a castigat, de atunci, 55 de premii internationale, printre care si cel pentru "Masina europeana a anului 2019". De aceea, prin astfel de proiecte, speram sa reusim sa ne incurajam macar angajatii sa adopte si alte alternative", a spus seful Departementului de mobilitate de la JLR, Mick Cameron.

Conform presei de specialitate, in acest moment, 75% dintre proprietarii de vehicule electrice din Marea Britanie nu-si pot incarca masina la lucru, asa ca JLR are in plan instalarea unor astfel de statii si in alte locatii din tara.

Sursa: Jagur Land Rover

Daca v-a placut articolul, share pe:

Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

Renault a prezentat oficial conceptul Kangoo ZE, o masina de expozitie al carei nume ne spune aproape totul despre ea. Este vorba doar despre o idee despre ce va insemna...
de - 24 Aprilie 2019
Audi sarbatoreste in aceasta perioada, de vreme ce modelul R8 V10 implineste 10 ani, si nu oricum ci cu o editie speciala Decennium dar, cu toate acestea, viitorul supermasinii este...
de - 24 Aprilie 2019
Soferi din nu mai putin de 11 tari europene au participat la un studiu in legatura cu cele mai uzuale obiceiuri la volan. Soferii care au fost intervievati in acest...
de - 23 Aprilie 2019
Masinile electrice se bucura de o popularitate din ce in ce mai mare pe unele dintre cele mai importante piete europene, cum ar fi Norvegia sau Germania. Totusi, putem vedea...
de - 23 Aprilie 2019

Cele mai noi anunturi

10000.00 EUR - 24 Aprilie 2019
5999.00 EUR - 24 Aprilie 2019
4998.00 EUR - 23 Aprilie 2019
3750.00 EUR - 23 Aprilie 2019
Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare