Jaguar I-Pace ajunge in Munchen pentru a schimba tendinta taxiurilor! Care este scopul real?

2018 Jaguar I-Pace Taxi

In Romania sa te plimbi cu taxiul poate sa fie o treaba care da batai de cap mai ceva ca problemele vietii pe care le intampinam si carora le facem fata in fiecare zi. De la ideea ca taxiurile galbene sunt absolut horror pana la Uber-ul care mai nou anuleaza comenzi intr-o veselie, cred ca fiecare se gandeste cateodata ca poate mai bine ar trai intr-o tara civilizata.

Daca am ajuns cu totii la concluzia asta, hai sa va spun eu ceva despre Germania: Jaguar I-Pace a intrat pe piata taxiurilor din aceasta tara. Ce inseamna asta mai exact?

Asta inseamna ca firma a livrat 10 SUV-uri electrice, iar competitia este oarecum inalta avand in vedere ca piata taxiurilor din Germania este dominata de modele Mercedes-Benz. Si… cunoastem ce inseamna o batalie intre doua nume atat de puternice.

Problema nu ar fi ideea de promovare intr-o piata unde Mercedes-Benz detine suprematia, ci cum va supravietui brandul Jaguar in aceasta mare de automobile care s-au consacrat deja. Mercedes-Benz, pe piata taxiurilor din Germania, detine o cota de 60%, iar I-Pace parca vine ca un tinerel intr-o gasca de batrani cu ceva experienta in aceasta zona.

Munchen este orasul in care au fost trimise cele 10 SUV-uri Jaguar I-Pace si se spune despre el ca este cel mai aglomerat oras din Germania. Deci deducem logic ca unde este aglomeratie mare exista si poluare. Tocmai de aceea, Munchen isi doreste aceste automobile electrice. In primul rand pentru a promova condusul sanatos si in al doilea rand pentru a mentine un nivel de poluare scazut.

CEO-ul Jaguar a declarat ca isi doreste sa-i invite pe oamenii din Munchen sa conduca masini electrice, in primul rand, dar si sa conduca un Jaguar electric, mai ales marca Jaguar.

Asa ca pana la urma se puncteaza doua teluri: electricitatea in materie de automobile va fi promovata, iar modelul Jaguar I-Pace va avea parte de ceva publicitate in randul oamenilor din Munchen.

Ma intreb cum or sa reactioneze avand in vedere ca pana acum piata a fost marcata de brandul Mercedes-Benz. Si deodata apare un Jaguar I-Pace care sa strice peisajul nemtesc. Cred totusi ca oamenii de acolo sunt receptivi la schimbari, asa ca nu va fi o problema prea mare pentru ei ideea acceptarii unui brand care aduce pe piata taxiurilor automobile electrice.

Voi cum ati reactiona daca in Romania masinile de taxi ar putea fi inlocuite cu automobile electrice?

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Jaguar

Newsletter