Jaguar ar putea lansa doua SUV-uri compacte pe platforma BMW

Presa britanica de specialitate sustine ca Jaguar ar putea lansa doua SUV-uri compacte in perioada urmatoare, care ar urma sa fie dezvoltate avand la baza platforma BMW.

Jaguar ar putea lansa doua SUV-uri compacte pe platforma BMW

Bineinteles, aceste informatii vin ca urmare a parteneriatului dintre cei de la Jaguar Land Rover si germanii de la BMW. Asa cum stim deja cu totii, cele doua companii au semnat nu cu mult timp in urma un parteneriat pentru dezvoltarea in comun a sistemelor de propulsie pentru masinile electrice pe care le vor lansa in viitor. Vorbim in randurile urmatoare pe larg despre informatiile pe care le avem din presa britanica pe acest subiect! 

Asa cum stim deja inca de la momentul semnarii parteneriatului, BMW va lansa anul viitor a cincea generatie a tehnologiei pentru sistemele de propulsie electrice prin intermediul SUV-ului electric iX3.

De asemenea, in perioada imediat urmatoare, inginerii BMW vor colabora cu inginerii din cadrul Jaguar Land Rover pentru imbunatatirea acestei tehnologii in cadrul viitoarelor modele pe care le vor lansa. Asadar, ne asteapta o perioada destul de interesanta din acest punct de vedere, fiind foarte posibil sa avem parte de cateva surprize importante din partea celor doi constructori! 

In contextul in care parteneriatul dintre Jaguar Land Rover si germanii de la BMW pare sa mearga din ce in ce mai bine, jurnalistii britanici de la Autocar sustin ca producatorul britanic ar avea niste planuri interesante pentru viitorul nu prea indepartat.

Mai exact, se pare ca cei de la Jaguar ar urma sa lanseze doua SUV-uri compacte in viitor, ambele urmand sa fie dezvoltate avand la baza platforma germanilor de la BMW.

Jurnalistii britanici sustin ca cele doua modele asteapta la acest moment unda verde pentru a intra in productie dupa anul 2020. Nu in ultimul rand, aceeasi publicatie mai sustine ca cele doua modele ar urma sa continue traditia numelor ce contin particula “Pace”. 

Informatiile dezvaluite de presa britanica nu se opresc insa aici, jurnalistii de la Autocar oferindu-ne inca o informatie interesanta. Astfel, acestia se asteapta ca noile generatii Range Rover Evoque si Land Rover Discovery Sport sa imparta in viitor aceeasi platforma cu modele precum Mini Countryman sau BMW X1.

Ramane de vazut cum vor evolua lucrurile in perioada urmatoare si cate din aceste informatii se vor confirma in cele din urma! In orice caz, jurnalistii britanici de la Autocar par destul de convinsi de veridicitatea informatiilor pe care le ofera cititorilor sai! 

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter