Jaguar, cel mai bun producator in 2013

Jaguar a obtinut titulul de cel mai bun producator de masini in 2013 in cadrul chestionarului de satisfactie clienti JD Power. Chestionarul adresat celor 16 000 de detinatori de masini din UK se refera la 116 modele cu o vechime intre un an si trei ani.

Proprietarii dau note urmand 66 de criterii, care sunt apoi grupate pentru a obtine un scor final. Se dau puncte pentru fiabilitate, performanta, servicii si costuri de intretinere. Victoria Jaguar a fost pusa pe seama Jaguar XF, care s-a clasat a treia in chestionar pentru ca proprietarii i-au dat calificativul "excelent" la toate aspectele.

In particular, au laudat fiabilitatea masinii, serviciul oferit de dealer, precum si serviciile de service. Primii doi clasati au fost Lexus si Honda. Lexus a avut un scor mare la serviciile dealerilor si fiabilitate, modelul Lexus RX ocupand un loc patru la general si titlul de cel mai bun SUV masiv.

Honda Jazz s-a clasat pe locul al saselea in top si pe primul loc intre modelele Honda. HX a fost intrecut doar de doua modele de la Skoda, Superb si Yeti, iar producatorul ceh a iesit pe locul patru. Chevrolet este in coada clasamentului, cu Chevrolet Spark.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter