Noi informatii despre viitorul electric din gama Honda

Noi informatii despre viitorul electric din gama Honda

Salonul Auto de la Frankfurt din toamna anului 2017 ne aducea in prim plan din partea celor de la Honda conceptul Urban EV, prototip care anunta un viitor model electric de serie. Ei bine, conform promisiunilor facute de oficialii producatorului nipon, acest model electric ar fi urmat sa fie prezentat oficial in acest an.

Asa cum stiti insa deja, in urma cu cateva luni, cei de la Honda au prezentat in cadrul Salonului Auto de la Geneva E-Prototype, o versiune de pre-serie care anunta viitorul model electric de oras din gama. Ei bine, se pare ca avem niste surprize pregatite de cei de la Honda, despre care vom vorbi in randurile urmatoare!

Oficialii Honda prezinta acum informatii noi despre viitorul model electric din gama, care se pare ca va purta denumirea E Honda. Desi nu se stiu informatii prea multe despre el, oficialii celor de la Honda sustin deja ca acest E Honda este la mare cautare printre pasionatii auto interesati de modelele electrice. Mai exact, niponii transmit ca nu mai putin de 22.000 de europeni si-au exprimat deja dorinta de a achizitiona un exemplar E Honda. Din pacate, asa cum spuneam si mai devreme, despre E Honda inca nu se stiu prea multe detalii!

Reprezentantii din conducerea Honda nu au dorit sa faca niciun fel de declaratii cu privire la sistemul electric de propulsie de care va beneficia viitorul E Honda sau in legatura cu capacitatea bateriilor cu care va fi echipat acest model.

Totusi, producatorul nipon ne da asigurari ca E Honda va beneficia de un acumulator care va putea inmagazina suficienta energie pentru a parcurge peste 200 de kilometri. Asadar, ramane sa aflam detalii suplimentare in perioada urmatoare! Orice am vrea sa spunem, ceea ce stim pana in acest moment nu ne poate lasa sa ne facem o parere nici macar la nivel general despre viitorul model electric din gama celor de la Honda!

Planurile celor de la Honda in directia electrica sunt marete, acestia dorindu-si ca toate modelele din gama disponibila pe plan european sa beneficieze de cel putin o versiune electrificata pana cel mai tarziu in anul 2025.

Considerand strategia Electric Vision, producatorul japonez anunta acum ca viitoarea generatie Jazz va fi echipata cu un sistem hibrid de propulsie, si anume Intelligent Multi-Mode Drive. Desi nu a fost inca confirmat oficial, noul Jazz va fi lansat in cadrul Salonului Auto de la Tokyo din toamna acestui an. In aceste conditii, debutul comercial al acestui model ar urma sa aiba loc in prima parte a anului urmator.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter