Infinti are designer de la Nissan

Alfonso Albaisa, in varsta de 48 de ani, a fost numit in functia de director de design la Infiniti, incepand cu data de 1 aprilie 2013. Din Japonia, de la un centru de cercetare al companiei, el va conduce echipa care se ocupa de aspectul modelelor si va raspunde de felul in care acestea vor arata pe viitor.

« Albaisa se va asigura ca Infiniti va avea parte, in continuare, de crestere in segmentul premium », a declarat Johan de Nysschen, presedintele Infiniti Motors. Sefii companiei il vad pe Albaisa drept una dintre cele mai bune achizitii in domeniu, avand in spate 25 de ani de experienta.

El este vazut drept un vizionar care, manat de pasiunea sa, va reusi sa transforme gandirea inovatoare in modele atractive. Alfonso Albaisa a mai ocupat functii de designer senior la Nissan si, in timp, a ajuns chiar sa conduca acest department.

In 2007, el a fost numit in functia de vicepresedinte al acestui compartiment pentru Nissan Europa, iar pana in 2011, cand s-a intors la echipa sa de design de la Nissan America, a contribuit decisiv la realizarea unor modele de succes, Nissan Ellure si Xtrem. In 2012, a fost numit directorul general de design al Nissan.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter