Infiniti publica prima fotografie cu viitorul QX55

Inifiniti a publicat prima fotografie teaser cu viitorul QX55, SUV-ul urmand sa fie disponibil incepand cu anul urmator.

Infiniti QX55 Teaser

Oficialii din cadrul Infiniti au publicat recent prima imagine teaser cu viitorul QX55, un model de tip SUV care se anunta inca de acum a fi extrem de interesant. Si avem toate motivele sa spunem asta, avand in vedere ca acest QX55 are dificila sarcina de a rivaliza unor modele extrem de cunoscute, care nu mai au nevoie de prea multe prezentari, precum BMW X4 sau Mercedes-Benz GLC Coupe.

Conform informatiilor pe care le avem pana la ora actuala, SUV-ul urmeaza sa fie disponibil incepand cu prima parte a anului urmator. Mai multe detalii va prezentam in randurile care urmeaza, asa ca ramaneti alaturi de noi!

Potrivit declaratiilor facute chiar de oficialii din cadrul producatorului nipon, design-ul SUV-ului QX55 a avut ca baza de inspiratie prima generatie a crossover-ului FX. Poate ca nu toti va aduceti aminte de momentul lansarii acestui model, insa va spunem ca FX a fost introdus pentru prima data in fata publicului in anul 2003.

Imaginea pe care ne-o prezinta cei de la Infiniti acum nu ne ofera insa prea multe detalii, ceea ce inseamna ca va mai trece o vreme pana ce vom putea sa ne facem o parere despre ceea ce ne va oferi acest QX55 despre care se vorbeste tot mai des in ultima perioada!

Mike Colleran, vicepresedinte al producatorului japonez, este primul oficial din cadrul Infiniti care ne-a oferit cateva declaratii cu privire la viitorul SUV QX55. Astfel, Colleran a transmis ca QX55 “este un model uimitor, care va ataca direct segmentul SUV-urilor”. Asa cum stim cu totii, segmentul SUV-urilor este la mare cautare la ora actuala, rivalitatea din acest sector ajungand la un nivel extrem de ridicat la ora actuala.

In acest context, misiunea lui QX55 nu va fi una deloc usoara, insa oficialii Infiniti se declara increzatori. De asemenea, acelasi Mike Colleran se declara convins de faptul ca pasionatii auto “vor aprecia designul special pregatit pentru SUV-ul coupe QX55”.

In urma cu cateva zile, oficialii celor de la Infini transmiteau ca au finalizat testele pentru dezvoltarea sistemului hibrid de propulsie introdus in urma cu doi ani pe conceptul Q60 Project Black S. O decizie in legatura cu dezvoltarea unei versiuni de serie urmeaza sa fie anuntata pana la finalul acestui an!

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Infiniti

Newsletter