Impresionant: Asa arata un sedan Audi A6 cu specificatiile potrivite!

Unul dintre cele mai bune lucruri legate de actuala generatie de modele sedan premium de clasa medie este ca, daca prezinta cele mai potrivite specificatii si nuanta perfecta de culoare, pot arata chiar senzational.

Cel care a comandat acest nou sedan A6 trebuie sa se fi gandit fix la acelasi lucru. De ce spunem asta? Noul proprietar al masinii din imagini a optat pentru un interior extrem de personalizat, realizat de specialistii de la Audi Exclusive, dar si pentru un exterior acoperit cu o nuanta metalica de maron.

Ceea ce ne-a impresionat este, fara urma de indoiala, interiorul.

Atunci cand vine vorba despre interiorul unei masini, e intotdeauna riscant sa folosesti un amestec de culori calde si similare. Ei bine, in acest A6 ne intalnim cu cel putin patru nuante de marn (in care am inclus si insertiile de lemn!), astfel ca sentimentul ne aminteste cumva, din acest punct de vedere, de anii '70.

E adevarat, ai doar doua variante in acest moment: sa-l iubesti sau sa-l urasti. Iar noi ne pozitionam in prima categorie.

Pe partea exterioara a masinii ne intalnim cu mai multe elemente cromate, printre care grila frontala, conturul ferestrelor, exteriorul fals al sistemului de esapament sau portbagajul, elemente care lucreaza foarte bine in contrast cu o surprinzatoare nuanta mai gri a culorii maro a caroseriei.

Tocmai de aceea, ne-a fost foarte greu sa ne dam seama despre ce nuanta de maro metalic este vorba, culoarea aratand destul de diferit sub lumina artificiala.

Masina din imagini este un 50 TDI quattro, ceea ce inseamna ca este propulsata de un V6 TDI mild-hybrid de 3,0 litri, care produce 282 de cai putere si un cuplu-forta de 620 Nm, toata trimisa, prin intermediul unei cutii de viteze automate in opt trepte, catre toate rotile motoare.

Poate ca nu vi se pare cine stie ce putere, dar trebuie sa va amintim ca acest A6 accelereaza de la 0 la 100 de km/h in doar 5,5 secunde.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter