Avem, in premiera, imagini cu cel mai nou crossover Alfa Romeo Tonale!

Alfa Romeo ne pregateste inca un model surprinzator: Tonale!

2020 Alfa Romeo Tonale

Ne face placere sa va oferim cateva imagini cu ceea ce ar putea deveni prima versiune de serie a noului concept Alfa Romeo Tonale.

Conform presei italiene, imaginile despre care vorbim provin dintr-un studiu al marcii, in care designerii Alfa Romeo au incercat sa vada cum arata masina in fata unor competitori directi, printre care Volvo XC40, BMW X2 si Audi Q3. Se pare ca acesta este ultimul pas inainte de decizia finala.

Trebuie sa remarcam, inca de la inceput, ca ne intalnim cu diferente usor de observat intre modelul Tonale din imagini si conceptul prezentat la Geneva Motor Show.

De exemplu, farurile sunt mai mari, iar grila frontala care le separa de gura de aer triunghiulara de pe fata este de asemenea mai mare, asa ca botul are cumva o forma ceva mai rotunjita. In plus, Alfa a echipat masina cu oglinzi laterale si a renuntat la camerele de pe versiunea de la Geneva.

Pe partea din spate, stopurile isi pastreaza linia orizontala pe toata latimea masinii, dar sunt ceva mai mari decat pe concept. Mai mult, gurile ovale ale sistemului de esapament sunt, in continuare, integrate in bara de pe spate.

Din pacate, din imagini nu ne dam seama ce se intampla in cabina. Pe versiunea concept, Tonale este echipat cu doua ecrane digitale, unul de 12,3 inch pentru instrumentarul de bord si al doilea de 10,25 inch pentru sistemul de infotainment. Sa nu uitam, in acelasi timp, de micile becuri LED amplasate langa gurile de aer, care ajuta la controlul temperaturii interioare.

Nu mai exista dubii in legatura cu intrarea in productia de serie a lui Tonale, ceea ce nu stim inca este care va fi versiunea finala de design. Ceea ce am aflat este ca FCA investeste un miliard de dolari in "operatiunea italiana", suma in care este inclusa si investitia in fabrica in care va fi construit acest vehicul si noul Fiat Panda hibrid.

Conform celor mai recente informatii, Tonale va fi lansat oficial in 2021. Propulsia masinii este, deocamdata, un mister total, dar oficialii de la Alfa sustin ca va fi disponibila si o motorizare plug-in hybrid.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Alfa Romeo

Newsletter