Ianis Hagi a primit de la Automobile Bavaria un model BMW in valoare de 140.000 euro

BMW i8 Ianis Hagi

Nationala de tineret U21 a Romaniei s-a dovedit a fi o surpriza pentru noi toti la Campionatul European de Fotbal desfasurat in a doua parte a lunii iunie in Italia si San Marino, reusind o performanta la care nu multi am fi putut indrazni sa speram. Elevii antrenati de Mirel Radoi au reusit doua victorii impresionante in grupe in fata selectionatelor din Croatia si Anglia, ultimul meci incheindu-se la egalitate cu Franta.

Desi in semifinale au facut un meci bun impotriva campioanei mondiale Germania, tinerii romani au cedat in final, pierzand cu 2 - 4. Chiar si asa insa, performanta reusita de selectionata de tineret ramane in inimile suporterilor romani de fotbal si nu numai, actuala generatia dandu-ne sperante pentru un viitor ceva mai bun in fotbalul mondial!

Automobile Bavaria si-a dorit sa marcheze aceasta performanta reusita de nationala de tineret a Romaniei si i-a oferit lui Ianis Hagi un automobil plug-in hybrid BMW i8 de toata frumusetea. Vrem sau nu sa recunoastem, nationala de tineret a tarii noastre se invarte in jurul lui Ianis Hagi, purtatorul numarului 10 la echipa nationala. Evolutia lui de la acest Campionat European a fost entuziasmanta, nume grele ale fotbalului european declarandu-se impresionate de jocul acestuia.

Parteneriatul dintre Automobile Bavaria si Academia de Fotbal Gheorghe Hagi - FC Viitorul a fost inceput in urma cu nu mai putin de 16 ani, in 2003. Ianis Hagi va avea acum la dispozitie pentru deplasarile sale prin tara un automobil BMW i8 Coupe, echipat cu un sistem de motorizare plug-in hybrid. Unitatea de motorizare este capabila sa dezvolte nu mai putin de 374 de cai putere si un cuplu maxim de 570 Nm, cifrele de performanta aratand foarte bine in aceste conditii.

Spre exemplu, putem vorbi despre o acceleratie de la 0 la 100 km/h care se poate realiza in doar 4.4 secunde. BMW i8 exceleaza la capitolul consumului de carburand, promitand un consum mixt de doar 1.8 litri pentru parcurgerea unei distante de 100 de kilometri.

Lasand cifrele tehnice la o parte, BMW i8 impresioneaza si prin linia sa de design si prin infatisarea impunatoare pe care o are, modelul producatorului bavarez reusind fara prea mari greutati sa se faca remarcat oriunde s-ar afla. In aceste conditii, BMW i8 Coupe este cel mai bine vandut automobil sport hibrid din lume si este liderul clasei automobilelor sport hibride, ceea ce spune multe!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Automobile Bavaria

Newsletter