Hyundai prezinta un teaser foto care anunta un model complet nou in gama

Hyundai prezinta un teaser foto care anunta un model complet nou in gama

Hyundai a publicat la mijlocul acestei saptamani un teaser care anunta un model “complet nou” care urmeaza sa fie lansat in perioada urmatoare. Deocamdata nu exista prea multe informatii cu privire la acest model ce se regaseste in planurile constructorului asiatic, insa ne putem uita atenti la aceasta fotografie pentru a ne da seama macar un pic care sunt intentiile sud-coreeniilor.

Conform primelor detalii pe care le stim pana la acest moment, Hyundai isi propune sa lanseze acest model complet nou chiar in aceasta toamna, ceea ce inseamna ca nu mai avem de asteptat foarte mult timp pana ce vom putea face cunostinta cu el!

Asadar, reprezentantii producatorului asiatic ne-au oferit cu ocazia prezentarii acestui teaser foto si cateva detalii cu privire la lansarea acestui model complet nou in gama sa. Conform informatiilor primite, sud-coreenii isi doresc ca evenimentul de lansare al acestui model sa aiba loc in luna septembrie a acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

In conditiile in care suntem deja aproape de mijlocul lunii iulie, este de la sine inteles ca in saptamanile urmatoare vom afla cateva detalii suplimentare cu privire la surprizele ce ne sunt pregatite de catre cei de la Hyundai!

Asa cum spuneam si in randurile anterioare, cei de la Hyundai ne vorbesc deja despre un model “complet nou”, care nu va avea prea multe legaturi cu niciun alt model pe care il regasim la acest moment in gama sa.

Astfel, vorbim in primul rand despre un model care va beneficia de un design exterior complet nou! Din pacate, fotografia expusa acum de cei de la Hyundai nu ne ofera prea multe detalii despre infatisarea si despre linia de design pe care au adoptat-o sud-coreenii pentru acest model, insa ne putem face o parere in linii mari! De asemenea, se pare ca cei de la Hyundai pregatesc pentru acest model si un habitaclu complet nou, care ne va aduce o serie de surprize importante!

Nu in ultimul rand, reprezentantii din cadrul structurii de conducere a producatorului asiatic ne fac si mai curiosi atunci cand ne spun ca acest nou model va deveni rapid un lider in segmentul din care va face parte. Totodata, in acest context, cei de la Hyundai ne mai transmit ca noul model va beneficia de o serie de dotari si de tehnologii de ultima generatie care vor contribui din plin la asta!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM VERIFICI DACA MASINA PE CARE O CUMPERI E FURATA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Hyundai

Newsletter