Hyundai ar putea lansa un pick-up de performanta care ii va rivaliza lui Ford Ranger Raptor

Hyundai prezenta la inceputul anului 2015 conceptul Santa Cruz Crossover, prototip care ar urma sa stea la baza unui viitor pick-up de serie despre care am aflat recent mai multe informatii!

Hyundai Santa Cruz Concept

In urma cu mai bine de patru ani si jumatate, la inceputul lui 2015, in cadrul Salonului Auto de la Detroit, asiaticii de la Hyundai prezentau in fata publicului conceptul Santa Cruz.

La acea vreme, prototipul fusese proiectat avand la baza o noua filosofie de design, fiindu-ne prezentat ca fiind un model care a fost gandit special pentru “cei care sunt in cautarea aventurii”. Asa cum stiti deja, la finalul anului trecut, oficialii Hyundai au anuntat ca prototipul in cauza va sta la baza unui viitor model de serie.

De la acea informatie si pana acum a mai trecut o perioada buna de vreme, insa se pare ca acum avem cateva informatii noi in legatura cu acest viitor model de serie. Conform unor surse apropiate de producatorul asiatic, pick-up-ul care va fi construit pe baza acestui concept ar urma sa isi faca debutul comercial in prima jumatate a anului viitor.

Mai mult decat atat, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt care a debutat saptamana trecuta, Albert Biermann, seful divizii Hyundai N, ne-a mai oferit o declaratie extrem de interesanta pe aceasta tema. Astfel, se pare ca oficialii producatorului sud-coreean iau in calcul si lansarea unei versiuni de performanta a pick-up-ului recent amintit.

Asa cum spuneam si mai devreme, declaratia lui Albert Biermann a fost una extrem de interesanta, lasand loc de speculatii si de interpretari. Mai exact, Biermann a tinut sa precizeze ca lumea auto “trebuie sa se astepte la orice din partea Hyundai si Kia, orice fiind posibil si neexistand nicio restrictie”.

Daca este sa ne gandim serios la posibilitatea lansarii unei versiuni de performanta a pick-up-ului care urmeaza sa isi faca debutul in 2020, ne putem da seama ca cei de la Hyundai isi doresc sa aduca pe piata un model care sa ii rivalizeze cu succes lui Ford Ranger Raptor.

Lasand la o parte acest pick-up care se anunta extrem de interesant, acelasi sef al diviziei Hyundai N, Albert Biermann, a mai declarat tot in cadrul evenimentului inceputului de toamna de la Frankfurt ca in 2020 vom avea ocazia sa facem cunostinta si cu o versiune de performanta dedicata hatchback-ului subcompact i20.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Hyundai

Newsletter