Cu ce noutati vine noua generatie Hyundai i20

Editia din aceasta primavara a Salonului Auto de la Geneva ne-ar putea aduce o noua generatie a modelului Hyundai i20, noua versiune venind cu o lungime ceva mai mare si cu mai mult spatiu la interior.

2020 Hyundai i20

Asa cum am aflat recent de la reprezentantii companiei, Hyundai pregateste in aceasta perioada a anului lansarea unei noi generatii pentru modelul i20. Conform unor fotografii surprinse nu demult in partea nordica a Batranului Continent, unul dintre prototipurile noii generatii i20 au fost deja surprinse in teste.

Conform primelor informatii pe care le avem in acest sens, nu mai avem chiar prea mult de asteptat pana ce vom face cunostinta cu noile modele Hyundai i20, acestea urmand sa fie aduse in aceasta primavara la Salonul Auto de la Geneva, unul dintre cele mai importante evenimente din lumea auto din prima jumatate a anului.

Din pacate, pana la aceasta ora nu avem foarte multe informatii cu privire la surprizele pe care ni le-au pregatit cei de la Hyundai pentru aceasta noua generatie a lui i20! Totusi, haideti sa descoperim impreuna care sunt detaliile pe care le stim deja despre aceste modele noi care urmeaza sa fie lansate in perioada imediat urmatoare. Conform informatiilor, noua generatie Hyundai i20 ar urma sa ajunga in fata noastra cu cateva modificari mici de ordin estetic, dar care se anunta destul de importante.

Spre exemplu, din ceea ce stim pana la aceasta ora, din punct de vedere estetic, specialistii din cadrul constructorului asiatic ne-ar fi pregatit cateva imbunatatiri la nivelul spoilerelor. Totodata, noile blocuri optice se pare ca au fost inspirate de la cele pe care le stim de la modelele i30.

Totodata, se pare ca aceasta noua generatie vine la pachet si cu niste stopuri noi, care au fost restilizate. Daca dam crezare zvonurilor care au aparut in ultima perioada, noua generatie i20 ne va fi propusa si cu o lungime ceva mai mare in comparatie cu modelele actuale, ceea ce inseamna ca si spatiul de la interior va fi ceva mai ofertant pentru pasagerii din spate.

Mai departe, noua generatie Hyundai i20 ne va fi propusa si cu o serie de tehnologii noi si cu mai multe sisteme de siguranta imprumutate de la noul i10 si Kona. Totodata, este posibil ca odata cu aceasta noua generatie sa vorbim si despre o versiune de echipare N Line, aceasta urmand sa reprezinte varful de gama pana la lansarea hot-hatch-ului i20 N.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Hyundai

Newsletter